[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (37) 召集新入坑小黃

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
有啲飯站想推介下:

團站:
J HOLIC (TMI: 相多數出preview)
無名 (TMI: 元祖黃,有去無挑66歌)

雙人站:G and D (好耐冇更新)

德站:
DUCK2WAY
Pulse D (CLOSE, YouTube channel仍在)

大站:YellowPermanent (好耐冇更新)

原來十五夜係human fall flat條片踩過場
好想睇羅PD同大大玩
應該會係咁被大大話
https://www.youtube.com/watch?v=jdvqgRLKuhQ

最後居然有希澈小黃上身
...我相信任何飯制都會靚過yg出品
YG出既?
係呀 仲有AirPod case
你喺邊度睇到?
我上YG SELECT又好似搵唔到??
能量飲品
我以為係酒添
咪講笑真係堅核突
琴晚睇到WINNER一兩個既都唔係好得去邊
再其他就唔知..MD組進步少少得唔得
在德係sg講過yekki係我地嘅energy drink
對比返其他 水晶似係能量飲品或健康飲品

YG做咩咁突然幫4個打左入冷宮既團出週邊
新親生仔同親生女都唔出依D野
@第一次去迪士尼

評論裡的別再洗了好嗎?你也不是多老的黃,沒必要一直揪著6來這洗。高志溶是完全不會回歸的,也沒見你們保持初心讓他回來啊,所以就別拿他為第5個人擋箭了。張水也說了,現在的四人是有多麼小心翼翼,窩在家裡不出門的、打遊戲的、搬到濟州島的,ins幾個月才更一次。可該低調的人呢,反而越來越高調。你們對水晶的愛,本質上就是失衡的,這對其他哥哥公平嗎?還有,雞丸、張水都已經取關他了,就別再用四個哥哥來給他洗了吧。

水水幾時unfollow左姜生嫁?之前唔係仲講緊得返水水1個follow緊姜生咩??
寧願佢擺隻krunk落去
我以為係鼓油瓶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞