一人一個抄人牌/比人抄牌經歷

151 回覆
5 Like 0 Dislike
part time扮想同佢夾更一齊返 拎左佢電話
之後就冇再返過份工
個次泊左架林寶係街

就比阿SIR抄左

好有鴻福郎feel
試過做m記收銀,通常啲人一行埋黎就會好急咁嗌野食,但條友行埋黎冇出聲,隔左幾秒我啤左佢一下,佢:你唔問我想要咩?我:咁你想要咩?佢:我想要你電話 屌當時我真係見到佢都想嘔 我當然冇理到佢,之後由嗰日開始只要我有返工佢每日都黎m記,日日排我條隊買野食,最變態係買完企係到望住我食,又等我收工,我終於忍唔住問佢究竟想點,佢話只要我比電話佢佢就會走,但我都係冇比到佢 真係好乸痴線 利申:佢唔係弱智 係正常人

呢啲人好危險俾左真係冇得番轉頭

最仆街係佢拉成班人等我收工 嚇到我唔敢走 等左幾個鐘先敢出去 搞咁多都係為左抄個牌
留名
試過做m記收銀,通常啲人一行埋黎就會好急咁嗌野食,但條友行埋黎冇出聲,隔左幾秒我啤左佢一下,佢:你唔問我想要咩?我:咁你想要咩?佢:我想要你電話 屌當時我真係見到佢都想嘔 我當然冇理到佢,之後由嗰日開始只要我有返工佢每日都黎m記,日日排我條隊買野食,最變態係買完企係到望住我食,又等我收工,我終於忍唔住問佢究竟想點,佢話只要我比電話佢佢就會走,但我都係冇比到佢 真係好乸痴線 利申:佢唔係弱智 係正常人

最仆街係佢拉成班人等我收工 嚇到我唔敢走 等左幾個鐘先敢出去 搞咁多都係為左抄個牌

個男仔係咪帶眼鏡嘴上有粒墨

唔知喎 係你? 係邊到先

唔知喎 係你? 係邊到先
新界北?
直接問我同事拎我電話,我同事又真係比左。

係地鐵站有條囡話冇帶電話借比佢打一打。

有一次唔知條台妹點拎,突然sms比我

但我未試過成功抄人牌,多數都係我比人先
今日去考試 落大雨泊架車係街邊 之後比警察抄左牌
搭巴士坐上層,
有條友上到黎就坐左喺我隔離,
但係明明架車勁多人,
一路越坐越埋勁撚恐怖
跟住我臨落車嗰陣佢同我講
不如你比你電話我,我地做個朋友啊
屌佢老母嚇撚到我即刻落車
三個月冇搭過嗰架巴士
搭巴士坐上層,
但係明明架車勁多人,
一路越坐越埋勁撚恐怖
三個月冇搭過嗰架巴士

多人先坐你格離
搭巴士坐上層,
但係明明架車勁多人,
一路越坐越埋勁撚恐怖
三個月冇搭過嗰架巴士

多人先坐你格離

屌自膠
係勁多位
人有三急泊左部車係街,返轉頭就$320

未入黎都以為講呢個抄牌
搭巴士坐上層,
但係明明架車勁多人,
一路越坐越埋勁撚恐怖
三個月冇搭過嗰架巴士

多人先坐你格離

屌自膠
係勁多位

我日日返工搭同一班巴士都撞到同一個女仔
近幾日連放工都撞到佢搭同一班巴士
搞到有啲想抄牌
但比你講一講
搭巴士坐上層,
但係明明架車勁多人,
一路越坐越埋勁撚恐怖
三個月冇搭過嗰架巴士

多人先坐你格離

屌自膠
係勁多位

搞到有啲想抄牌
但比你講一講

咁你日日撞到可以試下搵啲契機下野先嘅
起碼都叫正常啲
一黎就攞電話仲要三唔識七坐到膊頭貼膊頭咁近真係好撚噁心
搭巴士坐上層,
但係明明架車勁多人,
一路越坐越埋勁撚恐怖
三個月冇搭過嗰架巴士

多人先坐你格離

屌自膠
係勁多位

搞到有啲想抄牌
但比你講一講

咁你日日撞到可以試下搵啲契機講下野先嘅
起碼都叫正常啲
一黎就攞電話仲要三唔識七坐到膊頭貼膊頭咁近真係好撚噁心
放學行去巴士站途中比人拍膊頭問路 之後跟到我去巴士站就問我拎電話
之後落車行行下翻屋企冇啦啦有人拍我膊頭 直接就問我拎Facebook
恨拍拖之下比左佢地 之後悔不當初
P.S 兩個都是伏
有個新黎女同事個位冇電話用
之後佢有野唔識 我就話不如比你電話我 有咩唔明就打比我啦
明明我同佢只係十步距離
但都抄到
試過以前補完習搭輕鐵番屋企, 有個人同我講留意左我好耐, 見我個個星期都差唔多時間搭車仲差唔多站落同我搭訕話想抄牌, 最後我次次特登遲d 走避開佢

又試過搭緊火車番大學有個毒毒地既男仔遞部電話比我睇, 佢打左段字話想問我拎電話號碼做個朋友, 我擰左頭之後佢就喺下個站跑左落車

仲有其他, 不過唔特別所以唔講啦
放學行去巴士站途中比人拍膊頭問路 之後跟到我去巴士站就問我拎電話
之後落車行行下翻屋企冇啦啦有人拍我膊頭 直接就問我拎Facebook
恨拍拖之下比左佢地 之後悔不當初
P.S 兩個都是伏

去外國讀書搭飛機隔離坐左條女
膽粗粗開口同佢傾計
最後成功抄牌
但因為唔同地方讀書所以傾左幾句就冇再聯絡
中學放lunch有架5.5司機問路
答左佢之後佢話驚唔識可唔可以問我拎個電話 搵唔到打畀我

大學返餐廳pt都有2次
第一次個客直接比佢打話我 叫我搵佢
第二次就直接問 不過無比
係外國 有人行埋黎話玩唔知咩challenge 要同我合照
影完啦 跟住佢走開 又無啦啦過黎同我講幾句
問我邊度人呀個d 跟住就話遲d會去香港 問我拎電話
同send 返張相比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞