一人一個抄人牌/比人抄牌經歷

151 回覆
5 Like 0 Dislike
試過響火車有男人問我點樣做尖
可唔可以教佢
問我攞電話
個次泊左架林寶係街

就比阿SIR抄左
行屯門公路超速俾鐵馬追,扣咗五分
搭電車玩pokemon go
提坐隔黎條女有啟暴龍捉
咁岩一齊落車
就順便抄埋牌

呢單暫時最大單
返工俾幾條𡃁妹抄過IG
但我無follow返佢地
我ex 嗰陣係個wtsapp part time group 指左邊個電話係佢(佢企我隔黎一身搶我電話,我放緊break 佢做緊野,賣衫)
但係我嗰陣冇加
之後靜雞雞加左佢wtsapp 佢

咁算係我抄佢牌定佢抄我牌
定係佢比牌我自己抄
我ex 嗰陣係個wtsapp part time group 指左邊個電話係佢(佢企我隔黎一搶我電話,我放緊break 佢做緊野,賣衫)
但係我嗰陣冇加
之後靜雞雞加左佢wtsapp 佢

咁算係我抄佢牌定佢抄我牌
定係佢比牌我自己抄

呢單暫時最大單

過30 喎 5分
起地鐵站等我個friend,有個男人起遠處係咁啤住我 望左我五分鐘之後衝左上黎話覺得我好靚想要我電話 跟住我拒絕左
有次撘巴士翻hall,撘撘下突然有人拍左我兩下。我望過去之後佢俾左佢部手機我睇,入面大概話想同我做個朋友跟住要電話
最後我拒絕左

BTW剩低既車程有啲尷尬 唔敢望佢
試過做m記收銀,通常啲人一行埋黎就會好急咁嗌野食,但條友行埋黎冇出聲,隔左幾秒我啤左佢一下,佢:你唔問我想要咩?我:咁你想要咩?佢:我想要你電話 屌當時我真係見到佢都想嘔 我當然冇理到佢,之後由嗰日開始只要我有返工佢每日都黎m記,日日排我條隊買野食,最變態係買完企係到望住我食,又等我收工,我終於忍唔住問佢究竟想點,佢話只要我比電話佢佢就會走,但我都係冇比到佢 真係好乸痴線 利申:佢唔係弱智 係正常人
同個同學傾計講到我住得遠
佢就話exam period可以去佢度住近翻學校
跟住就順口問埋佢電話
試過做m記收銀,通常啲人一行埋黎就會好急咁嗌野食,但條友行埋黎冇出聲,隔左幾秒我啤左佢一下,佢:你唔問我想要咩?我:咁你想要咩?佢:我想要你電話 屌當時我真係見到佢都想嘔 我當然冇理到佢,之後由嗰日開始只要我有返工佢每日都黎m記,日日排我條隊買野食,最變態係買完企係到望住我食,又等我收工,我終於忍唔住問佢究竟想點,佢話只要我比電話佢佢就會走,但我都係冇比到佢 真係好乸痴線 利申:佢唔係弱智 係正常人

呢啲人好危險俾左真係冇得番轉頭
琴日番工比2個客問

利申 番工突登唔化妝帶眼鏡
泊車過左鐘唔記得入錢 比人抄左
返暑期工比個同年嘅女仔搶電話入自己no.
ocamp個對面隊玩遊戲輸左過黎抄牌
不過係抄我隔籬女仔的牌
之後比人踢爆佢哋識
所以轉手想抄我牌完左佢

利伸:我無比
試過落堂俾人抄 屋企樓下俾人截住話覺得我好靚女 可唔可以要我電話號碼
同堂無咩所謂 喺街係唔識拒絕禮貌上先俾 點知傾無幾句就講到想約睇戲 即刻唔覆佢 就自動收咗皮
頹撚look落街食飯
食完喺路邊食緊煙嗰陣無啦啦有條女走過同我傾計
我食完同條女講係時候返歸
佢就話想同我交換電話
利申 180高 有健心同健身 樣算正正常常
過隔離街買飯食 番黎就有人抄我牌 仲同我講唔好意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞