一人一個抄人牌/比人抄牌經歷

151 回覆
5 Like 0 Dislike
岩岩出黎做野無耐
咁岩可以一齊收工
就膽粗粗借 add我入公司whatsapp group之意
問佢拎電話

咁唔使問都遲早會攞到啦,唔係咩?
學界個人直接沖過黎問可唔可以攞電話
上堂遲到 坐佢隔離
要分組 直接問
非靚仔
中學補on9燈塔習
有次係補成日
同個女仔坐
唔記得左係我問佢野定佢問我野先
一路補一路有跟唔切就大家問下大家咁
跟住落堂佢主動問我不如聽日一齊坐
仲抄埋我牌

呢次都係第一次都係唯一一次被人抄牌
我呢啲小毒毒都有人抄我牌 已經好開心

有冇下文`
落街買麥記 撞到個女仔 講左句sorry
之後佢就抄我牌

利申 : 冇比

這些機會

姖點問?
你點拒絕?

佢地成班fd 小小聲講好靚仔當我聽唔到

果女仔:靚仔 不如比我抄你牌
我 : 唔啦 冇興趣

一聽就知吹水

毒撚 你話點就點

你估我唔知D女人見到靚仔會點咩

唔記得左

利申 : MK妹

我信喎,之前係街都聽到mk妹見到靚仔個時大大聲咁同個friend講:哇,勁靚仔。
新年果陣番迪x尼俾個pt女同事抄牌 佢仲要主動問 咁大個仔都未試過
翻工停咗架車起樓下俾人抄牌
新年果陣番迪x尼俾個pt女同事抄牌 佢仲要主動問 咁大個仔都未試過

你型唔型?
姖索唔索?
中學補on9燈塔習
有次係補成日
同個女仔坐
仲抄埋我牌

有冇下文`

再之後搵過一兩次我
但個陣DSE 想專心
又on99咁覺得佢好煩 block左佢
考完諗返都覺得自己真係好撚on9
中學補on9燈塔習
有次係補成日
同個女仔坐
仲抄埋我牌

有冇下文`

再之後搵過一兩次我
但個陣DSE 想專心
又on99咁覺得佢好煩 block左佢
考完諗返都覺得自己真係好撚on9

痴撚線...
諗返自己DSE果陣淨係溫書去到大學都係自己一個
中學時期 有兩個學生哥係麥記同我講
話佢地可以兩啖食哂個包 問我信唔信
我話唔信 咁佢就話如果佢食到我就俾我電話佢
跟住佢兩啖食完 就是咁
搭地鐵見到
佢企我對面
係呢一程車入面
我完全俾佢個人同眼神吸引住
覺得佢係註定要遇到既人
我要拯救/保護呢個人
係落車前
拎出可能一生最大既勇氣開口拎佢contect
之前都未試過係街識人

希望你睇到
你既出現真係對我有特別意義
比人抄過幾次
第一次係美國,連續兩日去同一間鋪頭到買野食,個個收銀第二日竟然認得我 仲問我係邊到黎之類,最後比佢扮左牌
有一次係公園,睇緊書個時有個女仔過黎同我講我好靚仔 仲抄埋我牌,我走個時先見到佢係玩緊true or dare,雖然最後都知係假,但係個刻好開心
岩傾就會抄,同埋要諗一個你想要佢電話既理由,無理由既話同行埋去講我想扑你係冇分別

有兩次比人抄牌經驗
一次係屋企樓下 出完街同個fd行緊返屋企 聽到後面有個mk妹著住拖鞋 達達聲狗衝埋黎同我講
我個fd想識你好耐 可唔可以比你個電話我
我話 下 你個fd係邊到見過我 佢答得出我平時返工會搭個架巴士
最後我冇比 我話 唔好啦 有女朋友
之後日日搭車都係到諗究竟係邊個 人在暗我在明 好唔自在
Ps:問我拎電話個mk妹 都幾正 熱褲小背心
第二次
返工坐車個陣 連續幾日個女仔都坐我隔離
佢次次都早我一個站落車
冇望過佢個樣 只係望到佢對長腳
有一日佢落車前拍一拍我 我個陣訓緊覺
隻眼打開左 見到有張紙 個陣佢已經落緊樓梯走緊
紙上面寫住兩個電話號碼
個陣冇女朋友 是但sms左一個 問佢 係咪平時一齊坐個女仔 之後都有一路傾下計咁 不過冇下文
Ps:佢大過我 高過我 樣唔靚
我試過最誇張係係自修室比人抄牌
利申去親自修室都係頹爆街坊look

去自修室溫書抄個男仔牌因為佢好charm
個時佢都係街坊look

利申:已經係我男朋友一齊左3年半
好想抄個女仔牌
但佢成日有班fd係隔離

去自修室溫書抄個男仔牌因為佢好charm
個時佢都係街坊look

利申:已經係我男朋友一齊左3年半

原來自修室真係識到女....
通常外型唔差先敢抄人牌
好多次被抄都係大隻仔同真ABC仔仔
佢地自己部電話打字塞俾我睇
個外型抵佢地咁有自信
不過我就係唔鍾意呢種
去台灣玩搵路個陣俾個男人抄
以前打機有個毒毒地既男仔加咗我
同佢傾左一段時間計
佢一直明示暗示自己好被動同怕醜
所以一直A0
我feel到自己對佢既好感愈黎愈濃(習慣呢樣野真係好可怕
但佢一直無要抄我牌既意欲
我心諗應該係怕醜啫等我黎講啦
結果俾佢拒絕左

呢個係我咁大個女第一次需要出手抄一個男仔牌
仲要被拒絕

利申藍絲
問卷調查
以前打機有個毒毒地既男仔加咗我
同佢傾左一段時間計
佢一直明示暗示自己好被動同怕醜
所以一直A0
我feel到自己對佢既好感愈黎愈濃(習慣呢樣野真係好可怕
但佢一直無要抄我牌既意欲
我心諗應該係怕醜啫等我黎講啦
結果俾佢拒絕左

呢個係我咁大個女第一次需要出手抄一個男仔牌
仲要被拒絕

利申藍絲

好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞