一人一個抄人牌/比人抄牌經歷

151 回覆
5 Like 0 Dislike
抄牌好難有下文
除非你好撚靚仔

把口叻真係好

不過佢點解會比
我真係好好奇?

唔知果陣爆曬瘡成個毒撚咁我都好奇點解佢會比
我見佢勁怕醜又戴住耳機
好似嚇親佢 似似地被逼下比左我

咁你好心唔好問啦
其實你問唔問得,個女仔會比好大提示你架

但佢又比
利申同佢本身身處係同一個場合當中
等佢返屋企果陣先抄牌
聯校活動個時攞到兩個
聯校活動個時攞到兩個

最後結果點?
DSE完左外面啲問卷仔同我吹左陣水
然後佢就嗰夜whatsapp咗我

早知唔寫真號碼

早知唔寫真號碼

個d係傳銷仔sell course

早知唔寫真號碼

落雨睇唔到塊禁止右轉牌,一轉入去就撞正差佬抄牌,冇得走
去聽metallica 見到個查飛妹好靚

抄佢牌,即晚wtsapp佢

第二日傾傾下原來佢有男朋友,仲同我講可以做frd

利申:無下文
落街買麥記 撞到個女仔 講左句sorry
之後佢就抄我牌

利申 : 冇比

屌 上次落街買m記有條毒撚行路玩手機 撞到我同男朋友個餐跌落地 諗住叫佢留contact賠錢 點知佢笑笑囗跑走咗
聯校活動個時攞到兩個

最後結果點?

一個話我地唔夾,另一個直接block我
夜晚諗住泊街冇事 點知抄咗牌
利申飲醉左俾人抄左都唔知 第二朝俾人直接問做唔做sp
係自修室溫書果陣
對面坐左個男仔
佢走先過我
到我走果陣 發現自己附近有張紙仔
一睇 發現係頭先個男仔俾我
雖然自己果陣單身
但最後都無俾到電話
因為好似好隨便咁
利申 藍絲
中學補on9燈塔習
有次係補成日
同個女仔坐
唔記得左係我問佢野定佢問我野先
一路補一路有跟唔切就大家問下大家咁
跟住落堂佢主動問我不如聽日一齊坐
仲抄埋我牌

呢次都係第一次都係唯一一次被人抄牌
我呢啲小毒毒都有人抄我牌 已經好開心

人有三急泊左部車係街,返轉頭就$320

一個人行書展畀人抄牌
係地鐵月台等緊男朋友
冇啦啦有個男人走埋黎話自己做咩咩咩編輯
我以為佢想請我加入佢公司
點知佢講講下話佢好中意呢隻女仔、仲係第一次咁問女仔拎電話
想約我食飯
基於男朋友唔中意我當然拒絕左
過左3秒我男朋友就到左

見字都覺得嘔心
btw 呢
乜量詞來?重話編輯添喎……
係日本買演唱會商品
點知賣哂
問左個日本妹staff可唔可以完左之後賣個display俾我
借d意問左佢拎line
岩岩出黎做野無耐
咁岩可以一齊收工
就膽粗粗借 add我入公司whatsapp group之意
問佢拎電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞