Built In Pro 買電器貼錢買難受

157 回覆
107 Like 3 Dislike
最後屌爆先話有貨送,相隔成個月
最後攞到貨都好
事件1:
10/22 買雪櫃 佢話11/15 有貨,要我盡快比先錢先排到隊

11/15 當然無消息 11/16打去問 佢話到哂貨係倉,聽日會送

11/17 當然又無消息,再打去 話無貨黎過香港,叫我等到11月尾

到今日,當然又無,打去叫佢退錢,佢話再問多次代理,叫我比兩個鐘佢 ,格左一陣搵第二個同事WhatsApp我,話聽講我想轉款,轉咩款, 我話轉你老母

事件2:
約安裝洗衣機,上星期一 約星期六裝 佢地話無問題叫我星期六等電話
到星期五打去confirm ,佢話同事無幫我約 即時幫我約番星期一朝早

再星期一朝早等左一朝無聲氣,再打去, 佢話:下,約左星期二wor 我心諗屌你老母

點知。最後,無啦啦,星期一下午自己上左黎裝-.-

總結:
有貨無人搶既野,係正常

搶手貨,少貨既,你預食屎
屌 永不錄用
我都買左,連自取都無貨,後搵到呢度....
買左先睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞