Built In Pro 買電器貼錢買難受

157 回覆
107 Like 3 Dislike
屌same here
希望大家都收到貨
買咁多次都無出事
覆得慢係真, 送貨時間要預足全日等佢到, 不過件貨無問題
抱住要平就無服務嘅心態先好去幫襯
仆街 我之前都中過伏 冇貨扮有貨。叫佢退錢 唔肯退 狂追WhatsApp 唔應機 打去佢哋D電話 又話唔係佢負責 負責同事唔係到 遲啲打過嚟喎不停叫我等。等左我三個月先出貨。永遠唔會幫襯。垃圾公司
三個月
咁仆街
唔出貨唔只係無服務咁簡單吧
係呀屌又唔肯退錢 一直拖話下星期有 一拖就拖左我3個月垃圾公司黎 完全冇服務
有次入去諗住問下空氣清新機
個款係佢網頁有,我諗住問住多啲資料
點知佢答我嗰啲款冇用嫁

屌你冇用你又賣
退條鐵,最後畀到部機我但遲咗成個月
屌佢老母, 月頭去買部雪櫃, 月尾新屋入伙用 ,sales話有貨, 如果冇貨第二日會即刻通知我, 一直冇打畀我,直到八月中先打畀我話冇貨,ok 我轉第2款,都係月尾送貨, 去到送貨嗰一日 等咗成日都冇人打嚟, 打去問竟然同我講話冇貨, 送唔到貨, 即刻打去office同舖頭屌到仆街, 搞到我要即日去豐澤買, 豐澤 仲可以第二日送貨, 所以千祈唔好去built-in pro買
去黃店買啦
逼到佢退錢?
我裝修全屋電器都係幫襯佢

雪櫃 洗衣機 熱水爐 浴室寶 抽濕機 冷氣機

全部準時到達 好彩無事
唔好wtsapp佢,有排都唔覆
直接打去門市問
死開喇撚樣, 扮撚哂野
安排咗聽日送貨
但今日直到依家師傅都未聯絡我
危危地
屌佢老母

等撚左成日等收貨話check番無貨搞錯左

改撚左日子,又話retailer 無同運輸戈邊講,屌佢老母,仲敢問我改第日得唔得
白等左成日,嗰下真係好嬲
呢間野好垃圾,試過買野拖一個月都冇貨,打去問進度,成日話會轉頭覆我都冇覆,要我打去先話會跟返
我之前買野有問題WhatsApp CS回復都好正常喎
好彩睇到個post仲打算幫襯
幾年前幫襯過,叫正正常常

乜而家差左咁多
評價好兩極
前排我屌左隻hitachi雪櫃 兩皮幾嘢 個CS一開始仲要因為個system搞到覆漏msg 不過覆返之後就好準時送貨同埋安裝 可能我好彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞