Built In Pro 買電器貼錢買難受

157 回覆
107 Like 3 Dislike
正黑店,十問九唔應
送貨安裝只會隨佢心意,唔岩時間話知你

仲夠膽死放嗰客飛機,約好咗送貨結果影都冇,仲要一路唔同我講,要我一路追到夜晚九點幾十點先同我講件貨未入倉
跟本就係冇貨扮有貨,一啲擔帶都冇

好後悔貪平個一百幾去依間黑店度買野
正宗貼錢買難受

各位巴絲唔想一肚氣既話就唔好幫襯,唔係就好似我咁柒

利申: 八月頭買電器,送貨日俾佢放飛機,到今日都未知幾時有貨
呢間野個名臭到痴線
佢個網既最優惠價格保證又係假既
聽過...
果陣去過佢地油麻地地舖睇
完來都係叫你上網睇
D STAFF又唔理你
我上個月都買左幾皮野電器
我又覺得係咩野
送貨算快
CS 覆野係有啲慢 不過都無話唔覆我
整體叫可以接受 唔算係非常好
我上個月都買左幾皮野電器
我又覺得無咩野
送貨算快
CS 覆野係有啲慢 不過都無話唔覆我
整體叫可以接受 唔算係非常好
樓主買左咩呢

我成個廚房電器都係佢,CS 回復唔算慢又會有啲advice,送貨安裝都正常手工。不過真係放左兩次飛機,CS打黎道歉,最後回返500
我呢邊三台冷氣,浴室寶,抽氣扇,雪櫃,洗衣機都係佢到買
除左第一次失驚無神打黎話送貨之外都無咩野(早左成個幾星期)
之後Whatsapp佢佢幫我改返哂做我指定日期就無咩鑊氣了
我買抽濕機

放你兩次飛機都冇野,巴打我真係唔夠你好脾氣
可能係我買得太少野
我年少無知
關間舖咩事? 九成電器都係代理送貨, 網上電器舖又好街舖又好,咪又係call代理
成日見依度有打手
試過買小型家電,去舖頭攞

6月尾落單,話7月頭有貨

結果7月中先有...決定唔再幫親
佢D貨應該唔係自己送,係批發商送
打去投訴幾次,個CS好有禮貌,人地都係打份工,之後都再冇幫親

你都可以試下叫佢平返啲
我都好想聯絡到CS
你有冇佢地CS電話?
我得佢地Whatsapp 號碼,但電話打唔通,Whatsapp call 又唔應機
去門市搵佢
屌 我都中過伏 十問九唔應
真係冇下次
最後打電話去旺角舖到有位男staff 好有禮貌幫我解決問題 佢真係出於污泥而不染
我都係得whatsapp, 有個女仔由頭跟到尾
今日先收咗一次貨
上網話有貨但比哂錢先話discont
之後whatsapp係回得好慢
自己打去cs轉第2個牌子
佢真係比出面平都幾多下
又算快收到貨
即管睇吓退款搞幾耐再決定有無下次
死曱甴又分化
呢間野上網睇已經好多人中過伏
試過同佢地訂過個打蛋器
過左佢個預計送貨日期又話未有貨要等
再等咗兩個幾月先打黎叫我退錢
真係心諗無貨就早講啦
仲要人等 等到最尾先話無
以後唔會再去呢間野買野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞