Built In Pro 買電器貼錢買難受

157 回覆
107 Like 3 Dislike
講好送貨又唔送,仆街都死
排唔到上google search

連登又上唔到榜
代理都係叫你搵鋪跟
Customer service 係零,應該話負分
件貨俾曬錢第二日送貨都冇聲氣,最後問到係成季都冇貨,仲要唔主動通知,仆街黑店黎
以後都唔會再幫襯
買電器最緊要sales同跟單, 間野就真係sell完你收左錢就算我見built in pro早排仲扮黃扮野派口罩比d廢老,笑撚左,成堆廢老係條街聚集做好d cs 好過啦
最賤係冇貨扮有貨,
最尾送貨個日先同你講冇貨,
屌你,我請咗假㗎
請問有冇退到錢?
YES
真係黑店!!11月中買咗個爐到而家都未有貨,冇貨又唔講,要打去問先知!!
完全一樣情況,買左洗衣機跟住話疫情關係冇貨,一路嗌佢退款佢就係咁搵其他牌子問我要唔要⋯最後話會幫我退款但要10幾個工作天⋯依家都淆佢唔退

同張單仲買左冷氣機結果依家完全唔覆我WhatsApp打電話又冇人聽,爭佢張收據先可以做保養⋯

本身見佢都似黃店,但依家唔會再係佢度買dklm
頂...早啲比我見到呢個post就好,買咗小型電器,個Cs係勁遲先覆

好彩樓上有巴打講打電話去問,問個陣個姐姐服務幾好,話叫我等多兩三日,希望唔好呃9我啦...
呢間野真係黑到PK
2月份訂個水機話3月中有貨
之後3月中問又話代理無貨,要4月頭
4月頭再問佢,話代理4月中先返到貨
好啦今日打去鋪問返左貨未,佢叫我聽日自己打去office 問
我問過幾間電器鋪,間間都有現貨
屌你老母 呢間真係黑店 仲可以有4間分店咁撚多
打上去問件貨去左邊完全係撚狗 帶你遊花園 事實就係冇貨扮有貨 服務態度又差
Whatsapp熱線又打埋啲5P符號 -口- =口= =3= :P 我心諗做乜撚野 訓撚醒未 成班食屎狗
幫手推post 做左苦主
4月中訂
屈我寫四月尾送貨
四月尾話冇貨
要五月頭
仲問我五月三o唔ok
問左兩日cs 完全唔應機
我打上card center 算
早兩日買左,希望冇事
有冇事都會講聲
第一件準時到
另外一件買之前就話冇貨,八月尾會送
雪櫃送貨日追佢, 先同你講送貨無期,
仲幫我 送走舊雪櫃,
搞到我 大熱天無雪櫃用,
依家仲要話5-7日先退到款
唔知到時退唔退到
DKLM 本來買左個LG 吸塵機同Panasonic 電視機。
吸塵機就好正常,真係有貨畀到我,
但個電視機就無貨,依家同佢周旋緊…
本來買左個過氣旗艦款,佢就同我講無貨…
仲係咁叫我揀過部…但全部都貴D又廢D…
我都中左招
買左冷氣機﹐等左個半月﹐到今時今日 仲話代理覆唔到日期﹐唔知幾時有貨喎PK
無貨就照收錢
中曬伏
放咗我兩次飛機
而家都未送到
一追再追,答案問緊代理果邊
最後點?
話說我10月23號訂咗個浴缸唔使安裝,
講話26送貨,屌佢叫你先俾曬錢先可以做到呢日
到嗰日當然就冇嚟啦,完全冇消息,
於是同客服定11月1日要送到否則退款
到嗰日信息混亂到……屌佢老母臭蟹10點仲未清楚當日有冇,我俾到12:30,之後話1點後才知入唔入到庫再送
我送佢老母出殯,到12:45我自己打去客服問,仲要話我唔撚俾佢講嘢,我屌你個嘴啦,咪又廢噏,我爆佢一鑊終於肯講話今日送唔到
我話cut單退錢要幾耐,佢話5個工作天喎,要我覆wts cut單
然後係wts個sale就話3日,屌
依家已經要踏入第六日……呢幾日催極冇消息㗎冇覆機㗎屌佢老母臭閪
成村人去死啦!!!唔好話員工都搵飯食啫
屌,搵到咁冇撚骨氣,好人有限,唔死都冇撚柒用

千祈唔好撚幫襯吖叫佢含撚啦仆街偽黃死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞