深夜飲一杯...太大壓力

313 回覆
31 Like 3 Dislike
連登好多夜貓

呢杯陪大家飲既
已飲完
真係見你個酒post 先拎個酒杯落黎
倒出黎飲番杯
大家有緣能相聚,平水相逢
籍得一杯!

PS 朋友日本買cheap 野
Suntory honey whiskey
好似先300 yen 20hkd 倒
呀個仆街又幾好飲

巴打 好感動
平水相逢之下 可以一同飲酒
我真心多謝各位

今晚令我過得好充實 好希望可以同大家一直交流

呢杯陪大家飲既
已飲完
倒出黎飲番杯
籍得一杯!

呀個仆街又幾好飲

喂屌好似幾抵玩,入口真係有蜂蜜味?

300ml 抵玩啦
依排壓力真係好大
係依段等放榜嘅日子入面每日都被果種好驚唔合格嘅心情影響

唔想讀毅進

點解咁驚呢?後悔唔盡力?

利申:repeat過HKCE 讀過asso

講真讀唔讀得成書真係好閒,李嘉誠都係起咗家先再去讀書,你係有料嘅就算冇學歷一樣殺食
連登好多夜貓

絲打? 都係夜貓
屌聽日仲要出去影相準備後日present
依排壓力真係好大
係依段等放榜嘅日子入面每日都被果種好驚唔合格嘅心情影響

唔想讀毅進

點解咁驚呢?後悔唔盡力?

利申:repeat過HKCE 讀過asso

講真讀唔讀得成書真係好閒,李嘉誠都係起咗家先再去讀書,你係有料嘅就算冇學歷一樣殺食

我認同
都係一句
讀唔讀到唔係問題
你有無努力 有無目標 我個人先覺得重要

咩present?
巴打有冇咩whiskey推介比新手
學生哥淨係飲開啤酒

巴打加油
易咩相present?

呢杯陪大家飲既
已飲完
倒出黎飲番杯
籍得一杯!

呀個仆街又幾好飲

喂屌好似幾抵玩,入口真係有蜂蜜味?

都算幾似咁架
唔鐘意純whiskey太濃
又想易入口呢枝性價比都高
女仔都好岩飲
20蚊ja 屌

琴日去7仔想買可樂飲
一鑵已經9過幾我心諗
學生哥淨係飲開啤酒

由7仔支 jack Daniel coke開始

咩present?

Sociology presentation, self analyzing (?) something like that

呢杯陪大家飲既
已飲完
倒出黎飲番杯
籍得一杯!

呀個仆街又幾好飲

巴打 好感動
我真心多謝各位

哈哈大家咁話
我都好鐘意有時係街同陌生人傾計
男女冇關係
了解多d故事
自己又可能有所得著
學生哥淨係飲開啤酒

新手嚟講可以試下,一試無妨

咩present?

Sociology presentation, self analyzing (?) something like that

咁要影乜?

咩present?

好好enjoy
諗番我讀大學同最後一個present 都成7年前

呢杯陪大家飲既
已飲完
倒出黎飲番杯
籍得一杯!

呀個仆街又幾好飲

巴打 好感動
我真心多謝各位

哈哈大家咁話
男女冇關係
了解多d故事
自己又可能有所得著

20蚊左右認真抵
學生哥淨係飲開啤酒

呢支?
飲過下但唔知點形容陣味

咩present?

咁要影乜?

佢係想我哋用15張相配合啲sociology theory嚟剖析自己
學生哥淨係飲開啤酒

Whiskey coke 一般
但我最鐘意飲rum and coke

呢杯陪大家飲既
已飲完
倒出黎飲番杯
籍得一杯!

呀個仆街又幾好飲

巴打 好感動
我真心多謝各位

哈哈大家咁話
男女冇關係
了解多d故事
自己又可能有所得著

每個人都係一個故事
我都好鍾意聽下其它人既經歷
自己都會有所得著
幾有趣
學生哥淨係飲開啤酒

呢支?
飲過下但唔知點形容陣味

我個人唔喜歡啦,覺得怪怪的

咩present?

好好enjoy
諗番我讀大學同最後一個present 都成7年前

我連堂都冇認真上,點玩落去
加油啊巴打 連登有愛 撐住你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞