薄扶林大學討論區(37) 瘋狂討論hall results

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
Single-use plastic bottles of 1 litre or less in volume

以前淨係禁水渣嘛
而家連運動飲品都禁埋?
點解我見到round two deadline咗
因為round2完左先叫latecome巴打打算報邊間?
留個tg先
https://t.me/yui62
唔止
今日去百佳見到連檸檬茶、橙汁之類嘅樽裝飲品都無哂
成個櫃空嘅 痴撚線
咁個course無係hku tutorial sign-up個app出現係咪代表唔洗tutorial上?

個app仲有幾個course寫住no tutorial group is created
係未開始reg定又係唔洗上tutorial?
其實點先知個course要唔要上tutorial?
要send去Course coordinator btw
逼你幫襯 canteen,啲汽水機唔知有幾乾淨
幾個問題都唔係?
Major嘅1字頭科
仲有冇Ching 放我都想要
請問佢幫你reg咗幾多個course
咁點申請
reg左幾科新嘅cc
再唔得係咪寧願今年唔讀cc都唔好去踩雷
不過今個sem至少都仲有得揀passfail
ccch9041 rule of law 係咪伏架其實ch淨返呢個蘿底橙可以reg
我諗做得蘿底橙都有佢嘅原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞