薄扶林大學討論區(37) 瘋狂討論hall results

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
有冇巴打/絲打知道poli1003同sowk1002邊一個grade冇咁爛?
樓主保重
佢地真係好仆街 亦唔似會有悔意
惟一可以做嘅就係遠離佢地 對自己好啲

就算你驚冇朋友
都冇所謂㗎
HKU其中一課就係教識你一個人都可以過得好好
肥婆一係好好人 一係大仆街 冇中間
book uhs拎referral再去physio個邊
engine出gpa了
邊度有得睇?
咪portal
有冇巴絲打讀過CCGL9048 Global Crime and Injustice
workload同grade點
好彩無跌出3.8
有冇MUSI嘅朋友仔
巴打做乜出嚟吸負評
人數統計
負評師
我想問下有冇ching有STAT 1603嘅梳屎
elective fail係咪可以唔retake
求評
CCST9062 Sports: For You and Hong Kong
CCST9063 The Unseen: Invaders, Healers, and the Microbial World
點都要夠Cred先grad到
F咗好似唔計cred
Elective好似都有credit requirement
所以應該要retake
你準備食負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞