薄扶林大學討論區(37) 瘋狂討論hall results

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
Disapproved
Disapproved

Disapproved都算
今日要揀tutorial都仲係pending approval
仲報唔報其他科好
點解對你咁好

有打電話去問
佢大致上就話「係咁架啦,最後都ADD唔到就後果自負」
點解對你咁好

有打電話去問
佢大致上就話「係咁架啦,最後都ADD唔到就後果自負」
想問點樣reg tutorial?
走哂堂
比人dis到就快plan e啦
想請問下師兄姐們
1. Reg完tutorial 之後 成科drop左有冇問題?有冇手尾要跟?
2. 如果drop左一科 但又對課堂內容有興趣可以點sit堂?

唔該大家
一講完就比人disapprove左
而家得番堆奇怪嘅cc仲係open緊
唔求水泡科,至少希望揾到個冇咁伏嘅

Major以外嘅又係報唔到
有冇人email lecturer求佢俾你入係成功
屌你個印度professor 去學下英文啦屌佢老母
聽到幾撚攰 上上下堂都走咗廿個
試下啦
lecturer + course-offering department
email咗三個lecturer冇人覆
有冇人留意到係咪真係冇晒樽裝飲品,真係好硬膠 https://www.sustainability.hku.hk/about-us/commitment/disposable-plastic-free-campus-policy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞