[百屌Marco] World Snooker Championship 2017 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
屌呢球都入唔到,你同我打啦
屌你老母睇撚到嘔血
屌真係on9冇眼睇
真係唔入
我地呢度起碼都有一半巴打打得入啦
好撚心痛
40mins since last pot
返印度食蕉la

13:0穩到仆街
呢球我真係打到
執柒左佢啦
其實到四強
oso同ding都唔會夠沙比打

四強應該打左鷹王先?
冇估錯嘅

http://3a43ed9bbf8e4c3a0092-e5ae3e47d460213726cd286f2f322a12.r38.cf3.rackcdn.com/b7086dd1-378b-4c79-b4a2-8410dcf4b429.pdf
打左selby先

Oso有機既

磨到oso冇心機沙比試過好多次啦

好想oso攞多次冠軍平davis紀錄,
但selby啲磨法oso唔會頂得住

磨多兩磨就會忍唔住開始尻打

如果佢打到16 master咁就同講法,
見到上年selby個樣黑到仆街
好撚心痛
吳安儀都入到呢球啦
打到信心都無晒 其實-6 d心理調整一路睇都唔夠好
chance都唔入啦

我都打都入喇
selby單手都打得贏
屌得佢咁辛苦先贏羅拔臣 -6今日比d咁既波出黎
呢下都唔入就直接投降返香港啦

咁都唔入番hk把啦
屌 世界第八
我都入到啦
其實到四強
oso同ding都唔會夠沙比打

四強應該打左鷹王先?
冇估錯嘅

http://3a43ed9bbf8e4c3a0092-e5ae3e47d460213726cd286f2f322a12.r38.cf3.rackcdn.com/b7086dd1-378b-4c79-b4a2-8410dcf4b429.pdf
打左selby先

Oso有機既

磨到oso冇心機沙比試過好多次啦

好想oso攞多次冠軍平davis紀錄,
但selby啲磨法oso唔會頂得住

磨多兩磨就會忍唔住開始尻打

如果佢打到16 master咁就唔同講法,
見到上年selby個樣黑到仆街
波樓求其搵個MK仔都打到
-6應該重錘買左13-0波膽
之後攞完錢陪老婆
家庭為重
今朝6點先訓

講波咁講, 正常打snooker cue hand隻腳(佢兩個即係右腳啦)
一定係直哂成直角
你幾cue都見marco係斜Q哂
即係佢一睇就打, 連基本動作都無做好
相反睇selby動作就好穩定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞