[百屌Marco] World Snooker Championship 2017 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
前幾年沙皮有幾場對oso磨到天荒地老 經典

磨左第一個 世錦賽冠軍返黎
點睇

悶得黎佢又真係有計

點睇

Ebdon個啲先叫磨左個世界冠軍返黎
沙比真係好全面,仲要好好狀態。
呢幾年沙皮主動左唔少
其實我好鍾意沙比 睇左佢有十幾年
仲係mk 雞冠頭已經開始睇佢
希望大家屌佢輕手d

13, 14, 15都幾憎佢
但近兩年完全係第二班
打波仲好有參考價值
睇波來講, 佢>>>>>>>>>>>>>>marco

屌佢都係屌佢磨
兩睇啦 我都知oso 果種打法好好睇
但呢個世界得一個oso
講打safety 我夠膽講句selby 係最top 果個
講佢打法磨但係又唔好忘記佢break building 能力其實都好強
All time centuries 佢而家排緊第五
佢上面四個係 hendry oso 堅叔 啫喱
所以我好想幫selby 平反

沙比既波其實唔算悶
技術層面睇幾高
作為oso fans
14wsc後都憎佢唔落

有時鍾意睇selby 呢d 打法 睇佢打safety 睇佢拆局 學下野
雖然自己打極都係一度波王
希望大家屌佢輕手d

但近兩年完全係第二班
打波仲好有參考價值

屌佢都係屌佢磨
但呢個世界得一個oso
講佢打法磨但係又唔好忘記佢break building 能力其實都好強

話哂佢係第一個破hendry 一季過百紀錄呀
見到佢對眼d紅筋出晒黎,有幾個shot影到佢恰眼訓,gg
Pot quiz 點玩法
希望大家屌佢輕手d

但近兩年完全係第二班
打波仲好有參考價值

屌佢都係屌佢磨
但呢個世界得一個oso

的確係, 唔計natural talent, 平時打波真係睇selby學到野
佢break building keep住加強, 係咪century都真係無所謂
都係有心理質素, 一cue打過line
真world champ, 唔係fluke返來

點睇

冇人可以靠defense攞5個冠軍返黎
Ray Reardon講嘅,
如果selby再攞多次冠軍,
咁真係要攻守兼備
鷹王都3-1 了.
講悶點夠06年決賽悶

ebdon對dott

dott成屆得1Q過百 決賽最高68分 但拎世界冠軍
反沙比都不得不認家下既沙比係現役最top 高其他球手至少一班

點睇

鴨蛋就算啦
好似有屆上海大師賽決賽 蜜瓜對鴨蛋
雖然蜜瓜打法偏向進攻 但咁既戲碼真係趕客
沙比pot quiz快marco 9 秒

https://youtu.be/RPagG4BzxYU

點睇

其實對於O'Brien, McLeod, Lee Walker果堆我諗沙比算輕手
反沙比都不得不認家下既沙比係現役最top 高其他球手至少一班

等睇燈死

連 pot quiz 都嬴埋 marco

點睇

其實對於O'Brien, McLeod, Lee Walker果堆我諗沙比算輕手

果d 先天所限 無得咁計啦
其實鴨蛋以前好快

拎世錦個年都打左10q過百 一D都唔失禮 紀錄都係15q

練你既波
希望大家屌佢輕手d

但近兩年完全係第二班
打波仲好有參考價值

屌佢都係屌佢磨
但呢個世界得一個oso

沙比既波其實唔算悶
技術層面睇幾高
作為oso fans
14wsc後都憎佢唔落

有時鍾意睇selby 呢d 打法 睇佢打safety 睇佢拆局 學下野
雖然自己打極都係一度波王

一度波王咁又唔好睇selby cue action
盡睇murphy, neil學好個form先
其實鴨蛋以前好快

拎世錦個年都打左10q過百 一D都唔失禮 紀錄都係15q

鴨蛋呢幾年收晒皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞