[百屌Marco] World Snooker Championship 2017 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
攞m
機已熄
D袋太闊喇,中遠距離窄位易入左好多,不過佢既表現都係
好撚難搞喎

遠枱有 短枱穩定 防守又穩 運都有埋

其實-6都係得一次沙皮留低大機會 但自己miss
唯有oso爆seed番到全盛時期先有可能做低沙比
沙比今季大勇 仲fit過上季
世錦賽有無試過8 強第一節8-0?

有個好類似9-1
個個人係marco fu 對Barry Hawkins
其實selby long shot又有,
safety又有,佢真係好難搞

冇眼睇

101 比10

有個好類似9-1

有個好類似9-1

上年囉
差啲比人反
其實我好鍾意沙比 睇左佢有十幾年
仲係mk 雞冠頭已經開始睇佢
希望大家屌佢輕手d

13, 14, 15都幾憎佢
但近兩年完全係第二班
打波仲好有參考價值
睇波來講, 佢>>>>>>>>>>>>>>marco

屌佢都係屌佢磨
兩睇啦 我都知oso 果種打法好好睇
但呢個世界得一個oso
講打safety 我夠膽講句selby 係最top 果個
講佢打法磨但係又唔好忘記佢break building 能力其實都好強
All time centuries 佢而家排緊第五
佢上面四個係 hendry oso 堅叔 啫喱
所以我好想幫selby 平反
4局3局食蛋

有個好類似9-1

係wor,上年鷹王 ,
win 左oso 太興奮心不在焉
沙比真係好撚勁 有勇有技術

101 比10

92% pot success 對 67%,
點打
前幾年沙皮有幾場對oso磨到天荒地老 經典
俾d咁嘅對手沙比is侮辱

屌你-6唔好放棄呀
睇selby pot quiz仲好過

101 比10

points 同ball potted 都係十倍
希望大家屌佢輕手d

但近兩年完全係第二班
打波仲好有參考價值

屌佢都係屌佢磨
但呢個世界得一個oso
講佢打法磨但係又唔好忘記佢break building 能力其實都好強

之前唔係話搞老野賽捉番老亨出黎打波咩
希望大家屌佢輕手d

但近兩年完全係第二班
打波仲好有參考價值

屌佢都係屌佢磨
但呢個世界得一個oso

沙比既波其實唔算悶
技術層面睇幾高
作為oso fans
14wsc後都憎佢唔落
前幾年沙皮有幾場對oso磨到天荒地老 經典

磨左第一個 世錦賽冠軍返黎
點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞