[百屌Marco] World Snooker Championship 2017 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Oso老啦 細細個已經睇佢打波
如果一個8強之後
-6同oso都出局
真係

咁樣唔睇了

same
起碼都留返一個俾我丫

丁幾好睇
丁對selby出局的話我就無興致了

下線我當無咗kyren了
World snooker 個page都燈Marco !

咩coming back king 食屎啦

人人燈先靈
Oso簡直係桌球界既貝碧托夫 瀟灑
World snooker 個page都燈Marco !

咩coming back king 食屎啦

人人燈先靈

燈錯邊

佢再hea打就出局

佢再hea打就出局

當佢咩都贏過晒 已經冇爭勝心
-6想贏但係力不從心 xx

佢再hea打就出局

佢係咪最多次世錦冠軍?
-6想贏但係力不從心 xx

佢話打2點果節會勁d

佢再hea打就出局

佢係咪最多次世錦冠軍?

亨爺好似7屆 oso5屆
https://www.youtube.com/watch?v=8HP-Cp0DNeY
重溫球王入第一粒黑柴就問定147有冇獎金
點知冇所以最後打到140就握定手
https://www.youtube.com/watch?v=8HP-Cp0DNeY

問完打到就型 打唔到就柒

問完打到就型 打唔到就柒

信心!
霸氣 桌球界伊巴
霸氣 桌球界伊巴

不要找條R聯都未然過既黎比
明明ronnie 對Murphy 第一節個陣明明好有火 打得都幾順, 冇端端去到對丁 呢場就突然冇曬火 , 琴晚最後一鋪完全睇到佢版波仲係到 只係佢有冇心機打出黎
明明ronnie 對Murphy 第一節個陣明明好有火 打得都幾順, 冇端端去到對丁 呢場就突然冇曬火 , 琴晚最後一鋪完全睇到佢版波仲係到 只係佢有冇心機打出黎

想整個coming back

尾二果局
set錯左 無紅波打
佢唔係做safe 反而想dup波
已經知佢唔想打啦
桌球三大滿貫係邊三個呀
桌球三大滿貫係邊三個呀

WSC
UK Champ
Master
好似係
如果一個8強之後
-6同oso都出局
真係

oso 唔好呀 , 佢出局成個錦標賽都無咩意思
oso呢幾年跌watt好快..
oso帶俾球迷好多經典回憶 係咪就完

唉歲月不饒人
oso話過打到50歲先退

唔好信佢講嘢

冇錯
應該最多打多一兩年
分分鐘今屆俾ding炒完就發脾氣宣布退....

近年都無咩天才, 個個都退休

尾二果局
set錯左 無紅波打
佢唔係做safe 反而想dup波
已經知佢唔想打啦

仲有一鋪只需要set 兩個snooker 就可以反cup 都唔肯去試下
-6幾點打?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞