[百屌Marco] World Snooker Championship 2017 (5)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
怯 你就輸一世
好唔中意zoom in見到沙比左搖右擺

咁都準真係吹佢唔漲

出cue 前搖 出個下冇搖 習慣黎

oso就上下

Oso係枝cue唔穩
DLLM 呢個幾球safety 都係亂9咁打 打之前完全冇諗過會唔會輸chance, -6俊 你唔想打 就直接一下啪斷支Q 退休啦 我DLLM

又唔使咁燥嘅
第1round都可以追返上黎,
睇下點先啦

追毛咩
你估真係comeback king
守果球好似唔想打咁 求撚其
贏到一局當你贏
DLLM 呢個幾球safety 都係亂9咁打 打之前完全冇諗過會唔會輸chance, -6俊 你唔想打 就直接一下啪斷支Q 退休啦 我DLLM

巴打留返啖氣下個ranking再屌

除非退役

以佢年紀過埋今季都
-6同觀眾唔喺太大分別

張凳舒服啲

近啲同有得握手

可以摸下張比賽枱

可以握沙比岩岩撩完牙既手
感覺鷹王成日比人忽視
佢明明算係有力爭標者

問你一句
鷹王對 oso 沙比 小丁 捽侵 堅叔 甚至williams 你會覺得邊個贏

好難講
上年佢都贏到oso
而且佢呢幾年wsc成績都叫唔錯

但鷹王不嬲都係8強前就神 入到4強同決賽會自爆 好似一直都無變過

咁又係
係得13年果次正常
啫喱仔而家一定屌哂鬼,心諗比我打都冇咁差

又唔使咁燥嘅
睇下點先啦

追毛咩

brecel同selby差幾班啦點追
守果球好似唔想打咁 求撚其

琴日都係咁 係羅拔臣傳返個波比佢
-6追到3:5 抄-6 WIKI 5段
破唔破到oso 對 walden 個points without answer 個紀錄
個個一開波都話8:0,睇尼真係……

咁都準真係吹佢唔漲

oso就上下

Oso係枝cue唔穩

Oso好放鬆拎cue 所以個感覺好鬆咁

又唔使咁燥嘅
睇下點先啦

追毛咩

brecel同selby差幾班啦點追

追到一局算佢嬴就算
唔睇了
-6係咪開始輸到傻左

巴打留返啖氣下個ranking再屌

除非退役

以佢年紀過埋今季都

-6宜家既表現 同15定16年masters 有一場波 都係完完全全亂9咁打架 FKKKKKKKKKKKKKKKK
on9?
6:0
心好痛

咁都準真係吹佢唔漲

oso就上下

好似話舒服先咁做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞