醫管局護士學校en

748 回覆
6 Like 6 Dislike
冇可能淨係得一個人收到
thxxx 但咁係咪自掘墳墓 定係等佢打嚟好啲 ?
但佢講埋簡介會日期 我信佢唔係fake喎
打咗 佢叫我打去2518 2111 呢個係Grantham hospital , 之後叫佢轉駁去護士學校 我依家有啲野做 1300之後再打 如果有人方便可以幫下手問
機會更加微
屌出聲!!!!!!! 好嬲 問咗
我打返2158 2122 我地interview email有呢個電話 佢好清晰咁答我 : 你邊度聽返嚟? 我地仲未派offer喎
我話網上有人散播消息 話下星期二簡介會
佢聽完笑咗 :下? 我只能夠答你 我地仲未出offer
我:咁想問出offer形式係電話定email?
佢:email
我:大約個時間呢?
佢: 因為有機會有後補位 所以一日未開學 都有機會收到offer 實際日期真係答唔到你 亦唔係人哋口中所講嘅21號 想問你喺邊度聽返嚟?
都話9fake
嬲到想報警狗告9條友散播假消息
我覺得佢唔係有心fake嘅 懷疑佢係社署資助嗰隻 因為都叫ha en 但under ou 以咁啱ou又係呢幾日派
嚇死人
2邊完全唔同野黎
點L知佢 好嬲如果佢係冇心fake我恭喜ou收咗條懵撚 如果佢有心fake真心想告佢
Wtffff 唔怪得條友唔答人問題
ou唔會電話call
要自己上網查
屌佢老母 咁都要fake鳩人
知唔知等咗好多年offer嘅人好撚柒緊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞