醫管局護士學校en

748 回覆
6 Like 6 Dislike
我都諗住唔得就可能做住相關行業下年繼續努力
你第一年報就offer好勁呀 係咪in得好好
仲要養和咁快派interview俾你
in得正正常常啦 我覺得始終都係合眼緣同感覺 同你對答舒服開心 唔好比佢feel到你好繃緊緊張 雖然枱底下我緊張到mit緊手指 所以睇彩數 要撞正個interviewer佢滿意你就得
係 眼緣真係好緊要
過左成績果關 Interview 真係7成運氣加眼緣
一齊加油啦
你地報養和冇交埋cert?
佢份form又冇得寫埋工作經驗
淨係睇成績。。。
好唔開心 冇電話
冇 淨係交左form
你幾號申請?
派咗offer?
基本上全部HD課程都係英文讀架啦
讀兩年佢都係Higher Diploma黎架
我仲未報 諗緊加唔加埋cert
ha 個 en唔係hd黎
讀完無hd資歷只係有牌
但想問有冇成績表transcript嗰啲架?
同埋grad咗點都應該有張cert?
係咪未有人收到ha en offer
原來係咁㗎
你要問有讀過個啲人
你望真d ha hd 得rn 3 years
en 只係教學課程 你用dse成績讀都仲係dse成績畢業
所以有d人會讀緊ha en 下年照報rn
因為en畢業 要讀上去都係要hd讀起唔係直駁topup degree
thanks巴打
ha en轉rn條路都相當難下
經ha轉rn一年先得幾個 排隊都排好多年
識en排咗7年都未有
想自己出面報轉rn課程 因為無hd以上資歷
基本上得重讀5年degree/3年hd再2年topup
但聽聞ha 3件rn都會轉4年
香討有人打咗去問幾時派offer 嗰個接線生話叫佢send email問 密切留意下
想問今日有冇人收到養和interview call
究竟幾時派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞