[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (19) - 하슬야 널 항상 기다려요

1001 回覆
10 Like 6 Dislike

本身只係想要件tshirt同香氛 然後諗住既然都等緊嗰代購寄手燈就不如一齊買 不過佢真係收得貴 一件tee都收我350
每件貨賺你一百幾十 啲代購真係勁好賺
官方一樣都食水深 今日手燈先又比完個32usd Shipping fee 可以夠買多支燈啦
最後okvit都係要補運費?
琴日一補今日就出貨
我仲未見到要我補
嘩屌 我一打完句野 上陣Twt就見到 我仲比咗二百幾
https://twitter.com/goddessyerim_/status/1303154290509438977
如果係咁係咪應該可以inquire翻okvit叫佢地退翻
條Thread仲有個Case係:
i bought 3 lightsticks, 3 pouches, and 3 capes & was able to get free shipping. mine shipped out last night.

今晚番去SD先 大家唔好好似我咁快比咗 今鋪又做水魚
我嗰份都有兩支lightstick同兩個筒,睇佢幾時佢同我入到倉再講sosad
我都係兩支一個同一件 4樣野話我9KG
咁我嗰兩set分分鐘過10KG
琴日下晝見到Shipping fee requested,岩岩睇多次已經幫我轉咗payment completed.
琴晚問完 個CS都未答我咩料佢博大霧搵水魚?
我諗起gmarket d運費多出黎退嗮落去gmarket 入面嘅smile cash度我仲有兩萬幾won係嗰度
呢個我未試過 如果唔係成日用 真係搵笨

宜家就係等緊本月出碟我用埋d smile cash佢

有返FOTM 說好的改版?起碼都要由得聲改到有得睇啦
bbc:改版?咩黎,食得㗎?
BBC:又係你地話唔要劇本 咪改咗內容 叫Member自己諗哂所有野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞