[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (19) - 하슬야 널 항상 기다려요

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
嗰99億價值全部去晒外國fans到
Sowhat唔係算大眾化咗咩 覺得今年好多團都行呢種
我地出道以嚟都未撞同一種風格 覺得下次應該都會變化好大
佢地訪問又成日話想比同嘗試唔同方面比大家睇

不過咩風都好 快啲CB就好了
BBC係負資產豬隊友
睇公海post發現BBC唔止翻譯唔返工,連律師都唔返工,上訴唔出庭
成間公司拖去打靶啦
Vivi嗰張又幾靚
今年CB 1次咋

除左出道係8月 其他CB好似都係2月

BBC真係引死人 年年一次CB 真係逼死人

Haseul 幾時好返
個POST突然多人 35億既力量
堆staff只識R咖啡飲
本月變本年 年年都得1張專 遲我地出道既都就超過啦
今年空白期雖然冇上年咁慘 都有綜藝代言雜誌上吓 但靠summer手燈賺咗兩三輪錢又唔CB
原本以為搞咁耐係等Haseul一齊CB 但咩消息都冇 而家連會唔會CB都未100%肯定到
呢單野講起就扯火
有99億都可以運作到咁
係咪有人通櫃桶啊
[LOONA] Frequency of the Moon😻
Our daily DJ HyunJin is coming with the new story at 7PM(KST)🌙
It's just for orbits right here on the Frequency of the Moon because you guys had a tough day, right...?

Orbit既tough day都係BBC造成
可能Predebut係咁燒錢 又冇咩收入 間公司租金燈油火蠟加養班返工唔洗做野既廢柴
不過最大問題都係間公司好似行外人管理 完全唔識搞女團同賺錢咁
招募全球Orbit
接管BBC
兩個unnies愈嚟愈High DJ控制唔到 場面一度失控
手痕搵咗下itunes store,發覺香港store原來冇+ +,得x x同#,刷嘅機會都冇
又下架? 慘到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞