[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (19) - 하슬야 널 항상 기다려요

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
睇唔到,咩事

idol champ 9月cb list 投票有我哋份
唔知係真定假啦 個poll其他候選都出哂新聞話會CB 得我地咩風都未有
https://youtu.be/jIkuxGvrfU4
一星期最期待得番六日既log
上個禮拜lip個兩個vlog有字幕未
未啦 今日呢集咁多字都唔知點算 等Subbit好過

ㅇㅅㅇ
唔似港共咁覺得返工大撚晒
韓國限聚令返工都要管,本月11個人同台就犯法
bbc喇喇聲寫三首歌俾三個sub unit每個禮拜cb出一首歌做下預熱得唔得
其實我都有諗過係拍拍下MV因為個第三階段要停?
但見有啲節目又未停哂錄影喎 真係唔知搞成點
https://twitter.com/orrery_nim/status/1301850259639869441
琴日出咗呢個Rumor 見啲人又估好似#咁有single先行曲
出咗預告再講,佢淨係出single其實我地都冇問題我地都係想睇佢地cb姐

想要既好多都SOLDOUT
得返啲冇人要就放上網賣
一早就應該出預訂睇單做人啦 次次都賣剩先放上網搵水魚
9 13 15熱門野佢不斷再出都實好多人買
2-8呢啲唔等使印個logo就算既自己收番埋啦
13同15呢d長印長有嘅野都唔restock翻都唔明bbc諗乜
BBC:我都賺夠啦,俾炒狗賺下啦
諗諗下個popupstore同summerpackage應該都係人地搵佢合作先出
BBC班友邊有咁大諗頭識賺錢
diu早知會online賣就唔應該硬食貴到pk嘅代購
好賣嘅都賣嗮,你等online咪dum心口
如果有買到9 13 15都抵啦
不過BBC次次都要迫人去現場買 唔幫襯代購真係得買剩野揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞