[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (19) - 하슬야 널 항상 기다려요

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
韓國me2day

【osen】27日,據osen新聞社報導,原本今天下午播出的《M!Countdown》停播,改為特別播出“KCON:TACT 2020 SUMMER”線上公演。今年夏天CJ ENM把代表大韓民國的K-Culture慶典“KCON”擴展到了互聯網線上,推出了“KCON:TACT 2020 SUMMER”線上公演。 6月20日到26日7天時間裡,在Youtube,TVING,Shopee和AIS等多個平台吸引到了全球150個國家及地區約405萬名觀眾觀看。該公演有AB6IX, ASTRO, ATEEZ,請夏, GFRIEND, (G)I-DLE, Golden Child, ITZY, IZ*ONE,姜丹尼爾, 金在奐, MAMAMOO, MONSTA X, OH MY GIRL等共33組藝人帶來豐富多彩的舞台表演。此次“KCON”還利用了MR(Mixed Reality,混合現實)技術,將舞台擴展到了沙漠,宇宙和城市等8個虛擬空間,給粉絲們和藝人們都帶來全新的體驗,期待今晚六點Mnet特別播出的“KCON:TACT 2020 SUMMER”!

mnet唔知會揀d咩黎播,仲有會唔會fix number1 YouTube版個歌名長期掛住個問題
希望會放兩首Bside啦 不過主打Sowhat既可能性勁高
OKVIT終於都離開Payment completed
手燈都開始Domestic shipping
最後直接唔出...第二部都唔知幾時播
我冇睇到 我地直程冇份?

我都冇睇直播,但係我搵唔到本月嘅片...twitter暫時都係得gidle/izone同幾個男團
Twitter好似都冇人討論咁 睇嚟真係冇都係乖乖地睇番live版個起格版
室外打機hyejoo會唔會唔肯參加?
如果係室外打pubg mobileHyejoo話係屋企打好過啦
btw一開始以為派去打機 點知原來派兩個去玩狗
https://youtu.be/8rI3mANFk8w
https://twitter.com/bovi01z/status/1299166636209971200
今日見到有少少 應該仲有Sowhat 睇到有Cut gif

2/500
https://youtu.be/ITXej6j9wfk
好似係國防部宣傳片
我諗起隔離everglow間公司樂華俾大陸警告

Yoojung影 幾時先比佢地PO下合照以前PO PSY就咁爽手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞