[I/A]ONE PIECE THOUSAND STORM [2] 一J年瘋狂抽卡

481 回覆
8 Like 0 Dislike
有無同盟入?新玩返17萬戰

同求 新手12萬戰力

入左whataspp group 未?
https://chat.whatsapp.com/HBFupLddC107Ov8Jrrhpz0

入group有冇咩要求?

要求係玩隻game....

Close 左啦?

無呀
有無同盟入?新玩返17萬戰

同求 新手12萬戰力

入左whataspp group 未?
https://chat.whatsapp.com/HBFupLddC107Ov8Jrrhpz0

入group有冇咩要求?

要求係玩隻game....

Close 左啦?

無呀

應該係個連結過左期

點解用左黃猿都解唔到

點解用左黃猿都解唔到

要用雷神同黃猿
開左https://t.me/joinchat/AAAAAEMff_L8AG8lDWwQdg
方便唔想用whatsapp既巴打
Max必:白胡海震,艾斯炎戒火拳,鷹眼雙必
其他:不死9必,黑胡7必,紅髮新必7,有意請留tg/wtap/line,換同值帳或其他遊戲
黃猿係未唔值得投資,雷神唔夠場景卡堆唔高戰力

黃猿唔值得投資

黃猿唔值得投資

黃猿係ok wo
睇你點打ja wo
完左活動好悶
完左活動好悶

就快忙啦
彈game彈到2046
個挑戰瘋狂彈
個挑戰瘋狂彈

彈都無彈
想問下升左7星之後仲有冇得升運 因為有200幾粒coins但冇得進化
想問下升左7星之後仲有冇得升運 因為有200幾粒coins但冇得進化

打到6XX COINS 就MAX 運
個個都玩日版?
個個都玩日版?

係呀
首抽得5粒石?
鷹眼 招新技同必都盲目 係咪值得投資? 同黑鬍一樣?

無黑胡咁勁
但唔弱
黑胡可以講係依家最top既存在

無黑胡咁勁
但唔弱

大家都係盲目 分別係前偉同奇襲?

無黑胡咁勁
但唔弱

效果一樣但出技個樣唔一樣都有影響 有d技可以stop到敵有d唔得

無黑胡咁勁
但唔弱

效果一樣但出技個樣唔一樣都有影響 有d技可以stop到敵有d唔得

奇襲個職好似咁on9 快速沖向目標 快d俾人打死?

無黑胡咁勁
但唔弱

奇襲個職好似咁on9 快速沖向目標 快d俾人打死?

追擊......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞