[I/A]ONE PIECE THOUSAND STORM [2] 一J年瘋狂抽卡

481 回覆
8 Like 0 Dislike
係唔少人玩
名聲後大力一推
最近想玩返 之前臨棄前 放左個帳走
想用1000$左右 收返個好少少既帳
有冇巴打有意放
點為之好少少既帳,青雞8 黑胡5 要?
點為之好少少既帳,青雞8 黑胡5 要?

膠巴唔好笑我
[quote]完

[
Pushh
有冇group入?
新手想問第2個9宮格點解用zoro過關都係解唔到?

放張圖睇睇
新手想問第2個9宮格點解用zoro過關都係解唔到?

放張圖睇睇

唔知點解放唔到圖, 個任係話用風暴角色通關

另外運同勢力要點升啊

運係六星後打多630個coins max滿運
勢力佢出新關果陣有期間限定任務跟任要求做就有銀勢力卡送俾你拎黎強化
新手入坑

想問有無新既 角色更新網睇下

想睇下首抽 應該抽咩先勁

唔該
新手入坑

唔該

我覺得黑胡既闇水,喬巴既萬能藥(2年後),卓洛既大千世界係必需
不過宜家無卡池抽呢3招,所以建議早d 開局通關拎石
10月尾出黑胡新必殺,到時都可以刷闇水,不過唔會高機率,多數會中新必
新手入坑

唔該

我覺得黑胡既闇水,喬巴既萬能藥(2年後),卓洛既大千世界係必需
10月尾出黑胡新必殺,到時都可以刷闇水,不過唔會高機率,多數會中新必

招新必殺 無舊個技 咁勁嗎
新手入坑

唔該

唔好意思 巴打
我上數字網 有人賣帳 0進度
任選卡 我想問用bug 刷出黎定點架?

如果任選卡我開局 應該買 咩必 咩技 開局比較好呢 感謝
新手入坑

唔該

招新必殺 無舊個技 咁勁嗎

宜家只知新必係單體,舊必係大範圍拉怪

數字網同淘寶既0進度acc 係源於佢地keep住登入拎送既石,果度都有千幾石,應該就唔係外掛
不過缺點係無得改名

至於揀咩必,當然係闇水(高lv佳)=萬能藥(有就ok, 補血唔洗高Lv) >= 大千世界(高lv佳)>= 明哥羽擊系(高lv佳)
除左萬能藥,其他3招都係宜家最強勢既大範圍控場必

呢隻game 要免費勁,容易度係前衛=奇襲>戰士(前面3職有得刷)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>其他職業(課金先勁)
明哥係狙擊,所以排最後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞