[I/A]ONE PIECE THOUSAND STORM [2] 一J年瘋狂抽卡

481 回覆
8 Like 0 Dislike
新手入坑

想問有無新既 角色更新網睇下

想睇下首抽 應該抽咩先勁

唔該

我覺得黑胡既闇水,喬巴既萬能藥(2年後),卓洛既大千世界係必需
不過宜家無卡池抽呢3招,所以建議早d 開局通關拎石
10月尾出黑胡新必殺,到時都可以刷闇水,不過唔會高機率,多數會中新必

唔好意思 巴打
我上數字網 有人賣帳 0進度
任選卡 我想問用bug 刷出黎定點架?

如果任選卡我開局 應該買 咩必 咩技 開局比較好呢 感謝

睇漏左,俾你任選就一定係用外掛改卡出黎

月竹
新手入坑

唔該

我覺得黑胡既闇水,喬巴既萬能藥(2年後),卓洛既大千世界係必需
10月尾出黑胡新必殺,到時都可以刷闇水,不過唔會高機率,多數會中新必

唔好意思 巴打
我上數字網 有人賣帳 0進度
任選卡 我想問用bug 刷出黎定點架?

如果任選卡我開局 應該買 咩必 咩技 開局比較好呢 感謝

睇漏左,俾你任選就一定係用外掛改卡出黎

月竹

唔該哂巴打 咁我開定帳號 儲石
如果唔中 唯有單抽
Iphone.. 次次打完一關都彈game 重裝左都係咁

請問有解決方法嗎
而家應該會冇事
又係我呢個新手

由出黑鬍子個日 抽到呢家 我都未中過5星必殺

今日再繼續抽 30石 十抽 中左5星白鬍子必殺
之後用多50石 抽中左黑鬍4星必殺

我爬文見到4星必 升唔到7星 所以傷害係唔係差好遠?

我應該開局 定 重刷.. 唔該哂
又係我呢個新手

我都係岩岩加入
傷害四星 五星必無大分別 睇你之後會唔會升到必殺技lv黎定
但四星必無得升到七星 戰力值會有差別
個人建議可以開局 因爲名聲都就完
同埋你有無抽到黑鬍白鬍既四星技?

無 只係抽到白鬍 5星必
但黑鬍抽到4星技
又係我呢個新手

我都係岩岩加入

但黑鬍抽到4星技

我係前小小沙鱷果期開 我而家白鬍黑鬍都係得四星兩技新舊必

抽唔住課左金 唔中新必 中左5星闇水
又係我呢個新手

我都係岩岩加入

但黑鬍抽到4星技

我係前小小沙鱷果期開 我而家白鬍黑鬍都係得四星兩技新舊必

忍唔住課左金 唔中新必 中左5星闇水
新手抽最緊要睇下抽唔抽到銀技 同抽到必殺幾lv
新手lm 好小人玩
新手lm 好小人玩

日版好多人玩 台版就好似無乜

但巴哈 連登都唔太紅
好多台灣人玩
掛機game 冇乜好討論
有無人收acc
Push
仲有無人有玩?
仲有無人有玩?

有 但係呢隻game 真係無野可以討論
有無公會可以入,我想拎d新角色,要點先有?
新手入坑

唔該

招新必殺 無舊個技 咁勁嗎

宜家只知新必係單體,舊必係大範圍拉怪

數字網同淘寶既0進度acc 係源於佢地keep住登入拎送既石,果度都有千幾石,應該就唔係外掛
不過缺點係無得改名

至於揀咩必,當然係闇水(高lv佳)=萬能藥(有就ok, 補血唔洗高Lv) >= 大千世界(高lv佳)>= 明哥羽擊系(高lv佳)
除左萬能藥,其他3招都係宜家最強勢既大範圍控場必

呢隻game 要免費勁,容易度係前衛=奇襲>戰士(前面3職有得刷)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>其他職業(課金先勁)
明哥係狙擊,所以排最後

明哥先勁
利申:死忠
有無公會可以入,我想拎d新角色,要點先有?

要做盟任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞