[I/A]ONE PIECE THOUSAND STORM [2] 一J年瘋狂抽卡

481 回覆
8 Like 0 Dislike
中左黑胡5星必 仲應唔應該抽 定係等白鬍個pool ?
中黑胡
四百石 all-in 黑胡都係得6lv必

如果新玩 All in黑鬍pool好d
黑鬍pool up既黑鬍同青雉都係勁角
不死鳥麻麻地

新手想問點解第一次十連都會中其他角既五星...?
明明見佢第一次十連個機率都冇顯示有其他五星中

佢係話你11張卡入面一定有至少一張冰/黑必
而果1張入面有5.幾%中5星必 44%中4星必
200石得4lv黑胡同3lv冰雞必
等白胡子揮手區
151石黑胡六必9彩
151石 抽到7lv黑胡必 但冇4星技 青1lv必 2招4星技 開唔開得?
想問下IOS轉IOS , D石會唔會冇哂
想問兩年後喬巴有無得刷技?
新手一問 抽卡個到一格大一格細但同名同圖案有咩分別

不死鳥麻麻地

新手好後悔見有張五星四檔all in哂路飛....
新手點打石最快 沖主線? 想all in 黑胡同青雉
新手一問 抽卡個到一格大一格細但同名同圖案有咩分別

大格 第4次10連1石ONLY

不死鳥麻麻地

課金最快
好耐無玩 抽中青雉
但隻角宜家係邊到開??
要等??
四星必係咪升到6星先食會加多啲?
同埋食同屬前衛卡係咪一樣進左加多啲?
151石 抽到7lv黑胡必 但冇4星技 青1lv必 2招4星技 開唔開得?

不死鳥麻麻地

如果係首抽就重刷
4檔垃圾
好耐無玩 抽中青雉
但隻角宜家係邊到開??
要等??

出左
去打關啦
你地所講既名聲係咩黎

一個排名關
想問下IOS轉IOS , D石會唔會冇哂

ios唔會
係唔同os先會食石
升7星既鑽石邊到有? 搵過d任務好似唔見有
你地覺得白胡子定黑胡子勁?
升7星既鑽石邊到有? 搵過d任務好似唔見有

鑽石買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞