若不總辭,生生世世一票不投泛民

742 回覆
1280 Like 463 Dislike
睇嚟好似有啲內情咁喎
加速 同 攬炒好簡單

如果依家到有人同意 依個point係唯一 手段
聽日開始罷工
令到香港經濟停頓
都可以
泛粉:有五百幾個五毛
佢地影響力絕對唔俾我講嘅果啲人少,但點解佢地要戀權?佢哋議會基本上零作用,點解唔試吓好似黃之峰果啲咁做?
我願意作出此等承諾
若不總辭,永不投泛民

幫人抬轎都做得出,仲點同行?
老實講
我覺得11好大部份原因係因為大選要做野

我從來唔覺得有國家會因為覺得香港咁慘就幫下你手

你依家係無DQ嘅4人嘅情況下「主動」總辭
外國要制裁啲咩
泛民可唔可以以做場好戲

2019 2020香港人 已經出其不意打出左一條算血路

你地泛民可唔可以唔好再留係中共的局裡面玩
跳出黎 做番一次俾香港人睇啦!
梁家傑:冇我地反送中晨早過左啦,你班港豬一車車運左番支那洗腦了,之後仲邊度會有街頭抗爭?仲唔感恩跪謝我地在野反對民主派既威力。
pish
on9 dllmcfh
你老幾?
幾時到你條撚樣帶風?
紅字大撚晒啊屌你老母?
諗起之前內會一踢走郭榮鏗選到主席
15分鐘內批准左十幾個法案委員會
快過共產黨做野
請問上年泛民阻止到惡法通過嗎?
國歌法?國安法?送中條例?
你覺得omdb、big雲、白頭佬呢d人會衝?
的確係得個幾個 但係咪想連個幾個嘅影響都無埋先
重點係:請辭所帶嚟嘅效果有幾大? 係咪會多左人抗爭?定只係可能會外國幾份報導就完
依家真係需要做總辭嚟加速咩?
我自己覺得留係入面拉下布 用議員嘅身份打下國際線 可能效果會好d
諗到點覆我我未?
上年71班義士寫咗啲乜?
咩叫取消功能組別?
定係含緊撚唔得閒覆?
而且國際係認為推遲選舉係違法
你依家入去咪即係變左推遲係受人民支持?
好心泛民唔好成日用議會抗爭做借口,你睇下初選老泛民幾少票就知咩事
我就會勸泛民唔好又搞到好似入中聯辦咁啦
Push
分析,真係要諗清楚!
https://youtu.be/Tjf9YCod_gc

對家就唔想泛民總辭既...

而臨時立法會而加係人大委任,而唔係人民授權
係有DQ,只不過再推遲選舉
FYR 白頭佬有衝架

不過係衝係抗爭者前面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞