若不總辭,生生世世一票不投泛民

742 回覆
1280 Like 463 Dislike
林夕同老燒咁樣去台灣肯定收左毓民國民黨錢啦,泛民做得好地地做乜反對佢地延任帶領大家光復?快撚啲捉番兩隻共諜黎番丫
咁佢一早知, 佢都唔係比小恩小惠你, 佢立左國安法, 佢有無理你感受呢? 黃絲本來就支持你, 你斬左自己一隻手, 咁又有乜用?

我真係唔覺得總辭之後, 一年之後仲有機會比你"一世我不投泛民", 佢地呢班人無左泛民, 佢做乜唔好似人大咁, 幾十年都係同一班人?
泛民 總辭啦屌你老母
而家有兩種聲音
總辭係杯割議會,唔承認佢合法性,無民意支持
留任係擋住港共親中派亂過法案,無限地拉布

點樣揀都好,體制內戰線暫時放低,專注番其他戰線啦,選舉只係其中一個手段
人工照袋,鐘意就投棄票,唔鐘意就缺席,仲要大把人當自己人民英雄,呢啲工去邊搵?
兩個KOL變左大台
然後再一年唔夠就話本身都唔信35+,預咗輸

不嬲無投
巴打瞓咗將耐?
丁35+丁到虛脫咗?
fk
鄺囝層樓點算?明明心諗有二三十年代議士之路
347 vs 152
支持總辭區議會明志
請泛民配合國際線 要求如期選舉否則杯葛
https://lih.kg/2159494
販粉嘅八奇思考真係進入唔到,但唯一可以肯定嘅係71班義士已經係condom

販民我屌你老母呀
邊個再騎劫兄弟爬山同不分化就直接Block
假如總辭左 政府/立法會一次過通過哂改選行政長官同立法會方法
到時點解決? 三分二 通過就得嫁啦
泛民班撚屌
你地知唔知上次投票只係授權你地4年
依家呢至少1年係支共授權!
仆街貪錢貪到傻閪左
push
講咁多做咩, 公投睇下民意支唔支持lor
販民都係爬緊山,但係爬你對面果座
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞