若不總辭,生生世世一票不投泛民

742 回覆
1280 Like 463 Dislike
真係攬炒達成!
一、國安法咪示範咗立法會係假假囉……
二、宜家唔係要加速同制裁咩?
比著你你會唔會辭左你份10萬蚊既工先講咁多
販民:點解要攬炒?點解要破壞?
講到辭左職香港就有救咁,大浪漫主義
講多句, 總辭唔總辭根本唔係重點, 支那要推既野佢一塞落附件三就推得郁, 佢唔鳩理既就話知你塞係立法會度, 你係度同唔係度意議不大. 總辭係搏破局, 但公投是否總辭同樣係破局, 實現泛民轉交意願畀民眾, 還政於民
九唔搭八 拉!
應該話泛民不應接受共匪既延任指示
理論上佢地唔係立法會議員了
所以唔存在辭職
咁你點睇35+
咁泛民總辭

入面全部建制 俾佢推咩就推咩?

依家仲可以拉下布
遲下俾對家咩都過可以點反制
講到留任香港就有救咁,大浪漫主義
35+從來係假象,重點都係加速同攬炒
泛民如果要留任一定要有承諾,如果留任會點擋惡法,會做乜
屌你乜都唔講,諗住9流流又白坐一年,食屎
其實我唔覺得10萬唔10萬呢個問題,一日仲有議員呢個身份,就算出黎抗爭又好咩都好,國際線都有好處
如果你係信35+嘅,麻煩睇睇我係呢個post果張圖,71義士係咪condom?
總辭咁對家咪叫哂親共既做 到時又係國家隊咁全票通過
黐線,2017已經改咗議事規則無得拉布好耐啦
佢都傻嘅
議會合法性自然比位國際制裁
你唔係重認為立會可以做到啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞