梁游輸掉一切去證明佢地是對的

114 回覆
62 Like 41 Dislike
我接受有人批評青政兩位係有「策略」上的失敗
而如果再有本土派港獨派入到去,我都會呼籲佢地吸收DQ事件既經驗
最緊要係拎份糧,投入返本土組織,係投票上絕不含糊企係香港人一邊
以民選議員既身份去同各個獨立組織交流

如果再有人屌你偽獨,偽本土

由佢鬧

2016年大家見到港共係點樣DQ人,2016年後再有人話你參選唔敢講乜乜乜,你一定係偽獨,呢D言論唔需要理會。

有大大個支共港共政權唔屌,
係都要清算為大
支共港共睇到都笑柒你
咩咁易不攻自破
都唔明點解要吹捧 北大PHD
區選個陣佢擺明去界票
除左冇做地區服務之外, 上到論壇 d主持是旦問下佢 去屯門應該搭咩巴士 佢都可以答唔出

鬼到仆街

原來梁游係鬼所以要DQ
松泰唔係鬼所以唔使DQ

一定係除非唔係
上人大代表乜?
當年董建華 未做滿任期俾中共DQ 之後都係做人大

依d叫明升暗降, 升上有名冇實既神抬位

五毛 熱狗都唔熟書

中國人民政治協商會議全國委員會副主席(簡稱政協全國委員會副主席或全國政協副主席)是中國人民政治協商會議全國委員會設置的重要職務,屬國家領導人。

董建華點解係香港嘅選舉有咁大影響力?
因為佢係全國政協副主席之一

「依d叫明升暗降, 升上有名冇實既神抬位」你唔好白痴啦。

正想講

雖然都喺在習近平之下,但已經足夠做造王者話邊個做就邊個做特首

再講特首呢個位不嬲係傀儡,中共叫佢含撚都會含
做全國政協副主席點都話得事過特首啦

如果大家仲記得「等埋發叔」cap圖
香港立法會議員(當然建制派)係要係whatsapp group同港區政協交代。
邊個係大佬,白痴仔咁多唔識睇。

蘋果日日打飛機,啲白痴仔又圍爐打飛機。好嘔心
其他 中共高官 例如 令計劃 ,蘇榮係 '落馬'同被共產黨判坐監 之前都係先將佢地升做 全國政協副主席

擘大你個屎眼,文盲無業廢老!
明明係鬼
由雙天被DQ開始就應該醒水,知道中共會用盡一切方法打壓
RW,天琦,青政唔只一次講過入去拎資源支援議會外抗爭
就唔該醒水低調行事啦
班友仲要高調,輸係宣誓果度

結果係選民輸左選票,輸左兩個議席唔知幾多千萬不特止
青政仲要眾籌要支持者嘔多筆黎打官司

而家議會內低調拎資源,做足本民青選舉宣傳既野既,竟然係鄭松泰呀屌,人地資源比足熱狗呀屌

走啦死熱狗

痴撚線
夢追人巴打不嬲支持獨派

咁都可以屈人熱狗

樓主真係柒,駁唔到

柒還柒,又如何?
當而家港共正式打壓
竟然重要插多兩下
咩居心先?

屌,講政治都要績口德
Very 精彩,啜啜卜,大家講多啲
一定係熱狗通風報信比猶差拉梁油
清算最緊要 繼續唔好停
一定係熱狗通風報信比猶差拉梁油
清算最緊要 繼續唔好停

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞