梁游輸掉一切去證明佢地是對的

114 回覆
62 Like 41 Dislike
由雙天被DQ開始就應該醒水,知道中共會用盡一切方法打壓
RW,天琦,青政唔只一次講過入去拎資源支援議會外抗爭
就唔該醒水低調行事啦
班友仲要高調,輸係宣誓果度

結果係選民輸左選票,輸左兩個議席唔知幾多千萬不特止
青政仲要眾籌要支持者嘔多筆黎打官司

而家議會內低調拎資源,做足本民青選舉宣傳既野既,竟然係鄭松泰呀屌,人地資源比足熱狗呀屌

走啦死熱狗

痴撚線
夢追人巴打不嬲支持獨派

咁都可以屈人熱狗

樓主真係柒,駁唔到

柒還柒,又如何?
當而家港共正式打壓
竟然重要插多兩下
咩居心先?
個標題好泛民

標題無分泛民唔泛民
你個心分左泛民唔泛民姐
個標題好泛民

標題無分泛民唔泛民
你個心分左泛民唔泛民姐

講緊個口氣喎
呢招SPIN都幾高招
咪撚扮偉大啦,柒左就柒左,佢地心入面不知幾撚後悔冇撚左份高薪厚職啦笑撚死
佢哋而家最大嘅問題係感覺好等運到,得閒就發下聲明圍下爐,
橋底吹雞單嘢已經證明咗好多支持者都係菠蘿雞,只係想呃LIKE而唔會有承擔,
無能力無計,但起碼應該賣下力,否則係召集唔到真正有心之士為佢哋賣命。
橋底吹雞單嘢已經證明咗好多支持者都係菠蘿雞,只係想呃LIKE而唔會有承擔,
無能力無計,但起碼應該賣下力,否則係召集唔到真正有心之士為佢哋賣命。

呢個係好多人既感覺
而實際上,你見我屌柒青年新政既仆街陷家剷就知咩事

不過存亡之秋
我就唔會借機插多兩野

唔通而家插佢地可以幫到佢?

反而集氣甚至一句:「加油」重實際

呢個係好多人既感覺
而實際上,你見我屌柒青年新政既仆街陷家剷就知咩事

不過存亡之秋
我就唔會借機插多兩野

唔通而家插佢地可以幫到佢?

反而集氣甚至一句:「加油」重實際

我係好想知道佢哋有無意識過呢個問題並作出檢討,
如果蠢到咁都唔知,我雖然唔會落井下石,但寧願將精力花咗幫其他豁咗出去嘅義士度。
就唔該醒水低調行事啦

而家議會內低調拎資源,做足本民青選舉宣傳既野既,竟然係鄭松泰呀屌,人地資源比足熱狗呀屌

走啦死熱狗

痴撚線
夢追人巴打不嬲支持獨派

咁都可以屈人熱狗

樓主真係柒,駁唔到

柒還柒,又如何?
當而家港共正式打壓
竟然重要插多兩下
咩居心先?

梁游係On9躁進惹禍係事實

就算冇人放風港共會喺宣誓DQ佢地,當佢地見到姚松炎加一兩句守護制度公義都唔畀宣誓既時候就應該唔好再玩野
結果鄭松泰執生冇玩野,依家政府就用唔到宣誓條例DQ佢,倒插國旗如果判唔過三個月應該唔會DQ唔到

梁游堅持玩野出風頭,依家被人打壓係求仁得仁
不過我完全冇打算落井下石,純粹講事實

https://www.thestandnews.com/politics/%E4%BA%BA%E5%A4%A7%E9%87%8B%E6%B3%95-%E6%8C%87%E6%9C%AC%E4%BB%A5%E7%82%BA%E7%AF%84%E5%9C%8D%E6%9B%B4%E9%97%8A-%E6%A2%81%E7%BE%8E%E8%8A%AC-%E4%B8%AD%E5%A4%AE%E5%A5%BD%E5%85%8B%E5%88%B6/

on9
建制派一早講左, 中共係二月己經有計劃釋法 DQ港獨議員, 就算補選梁天琦選到就會釋法DQ 佢
青政就算宣誓冇事 都一樣會釋法DQ佢地

正中要點
其實與其諗有咩絕世好橋
佢地執行上如何甩漏

其實根本好簡單
慾加之何患無辭
佢地其實有咩建樹 本土思想都唔係佢地帶起。
Btw 張相真係幾靚

建樹就係行出黎
領導者唔需要有實力
要佢團人夠實力
而佢地已經All in一切
事實上我地呢啲普通人夠勇All in一切咩?
呢個就係分別

成王敗寇,輸左就無謂追擊
我地應該反思做乜可以容許一堆垃圾狗頭湧出黎圍住佢地獻屎橋

同埋之後點避免

佢地all in左佢地既前途 有幾多人做到
就唔該醒水低調行事啦

走啦死熱狗

痴撚線
夢追人巴打不嬲支持獨派

咁都可以屈人熱狗

樓主真係柒,駁唔到

柒還柒,又如何?
當而家港共正式打壓
竟然重要插多兩下
咩居心先?

就算冇人放風港共會喺宣誓DQ佢地,當佢地見到姚松炎加一兩句守護制度公義都唔畀宣誓既時候就應該唔好再玩野
結果鄭松泰執生冇玩野,依家政府就用唔到宣誓條例DQ佢,倒插國旗如果判唔過三個月應該唔會DQ唔到

https://www.thestandnews.com/politics/%E4%BA%BA%E5%A4%A7%E9%87%8B%E6%B3%95-%E6%8C%87%E6%9C%AC%E4%BB%A5%E7%82%BA%E7%AF%84%E5%9C%8D%E6%9B%B4%E9%97%8A-%E6%A2%81%E7%BE%8E%E8%8A%AC-%E4%B8%AD%E5%A4%AE%E5%A5%BD%E5%85%8B%E5%88%B6/

on9
建制派一早講左, 中共係二月己經有計劃釋法 DQ港獨議員, 就算補選梁天琦選到就會釋法DQ 佢

正中要點
其實與其諗有咩絕世好橋
佢地執行上如何甩漏

其實根本好簡單
慾加之何患無辭

就算佢地宣誓好乖都好
一樣可以是旦抽一兩句佢地 公開講過既野 or FB 一兩句 status黎 DQ佢地

但黃絲熱狗嗰班好多就屈晒落佢地到話佢兩個係共碟

柒還柒,又如何?
當而家港共正式打壓
竟然重要插多兩下
咩居心先?

on9

正中要點
其實與其諗有咩絕世好橋
佢地執行上如何甩漏

其實根本好簡單
慾加之何患無辭

就算佢地宣誓好乖都好
一樣可以是旦抽一兩句佢地 公開講過既野 or FB 一兩句 status黎 DQ佢地

但黃絲熱狗嗰班好多就屈晒落佢地到話佢兩個係共碟

主要係民主黨個班大佬
班細既乳鴒 公民黨 同埋 眾志 長毛 佢地都有幫梁遊手

事實上,一睇就知果啲聲稱獨派既人係熱狗啦

響今日存亡之秋直接騎劫個post

使唔使叫埋松泰多謝佢地一聲呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞