梁游輸掉一切去證明佢地是對的

114 回覆
62 Like 41 Dislike
由雙天被DQ開始就應該醒水,知道中共會用盡一切方法打壓
RW,天琦,青政唔只一次講過入去拎資源支援議會外抗爭
就唔該醒水低調行事啦
班友仲要高調,輸係宣誓果度

結果係選民輸左選票,輸左兩個議席唔知幾多千萬不特止
青政仲要眾籌要支持者嘔多筆黎打官司

而家議會內低調拎資源,做足本民青選舉宣傳既野既,竟然係鄭松泰呀屌,人地資源比足熱狗呀屌

走啦死熱狗

我係話我期望梁游做緊既野
竟然比鄭松泰copy左
資源仲要係過去我討厭既組織熱血公民
我dump心呀屌
熱你條命咩

所以你只能夠做網上鍵盤戰士

人話就講咗就得你喺度吠

吠咩呀而家
你熱狗就唔好扮本民

我直接Cap你圖
喜歡就FB見
連登仔仲係到上網,又唔去支持佢地

出糧捐9成比佢地呀麻

香港人唔配有粱油囉好冇

出糧捐9成比佢地呀麻

香港人唔配有粱油囉好冇

agger 成班得把口

https://www.thestandnews.com/politics/%E4%BA%BA%E5%A4%A7%E9%87%8B%E6%B3%95-%E6%8C%87%E6%9C%AC%E4%BB%A5%E7%82%BA%E7%AF%84%E5%9C%8D%E6%9B%B4%E9%97%8A-%E6%A2%81%E7%BE%8E%E8%8A%AC-%E4%B8%AD%E5%A4%AE%E5%A5%BD%E5%85%8B%E5%88%B6/

on9
建制派一早講左, 中共係二月己經有計劃釋法 DQ港獨議員, 就算補選梁天琦選到就會釋法DQ 佢
青政就算宣誓冇事 都一樣會釋法DQ佢地

正中要點
其實與其諗有咩絕世好橋
佢地執行上如何甩漏

其實根本好簡單
慾加之何患無辭

就算佢地宣誓好乖都好
一樣可以是旦抽一兩句佢地 公開講過既野 or FB 一兩句 status黎 DQ佢地

但黃絲熱狗嗰班好多就屈晒落佢地到話佢兩個係共碟

主要係民主黨個班大佬
班細既乳鴒 公民黨 同埋 眾志 長毛 佢地都有幫梁遊手

事實上,一睇就知果啲聲稱獨派既人係熱狗啦

響今日存亡之秋直接騎劫個post

使唔使叫埋松泰多謝佢地一聲呀?

夢追人巴打真係慘

不過政事台本身就係咁乜撚都屈人熱狗

都係果句,文筆交代清楚就無野。Topic sentence 一句有力過一篇bull shit

出糧捐9成比佢地呀麻

香港人唔配有粱油囉好冇

agger 成班得把口

至少我篇文有人用。🤣🤣🤣🤣🤣
佢地其實有咩建樹 本土思想都唔係佢地帶起。
Btw 張相真係幾靚

無建樹你都講得出
至少好過你件鍵廢先
要返工,不了!

入去坐先有政治CV
佢地其實有咩建樹 本土思想都唔係佢地帶起。
Btw 張相真係幾靚

無建樹你都講得出
至少好過你件鍵廢先

講建樹?我都諗唔起

游已平安
香港憑乜野可以獨立?

利申 對政治唔係好熟

呢個係好多人既感覺
而實際上,你見我屌柒青年新政既仆街陷家剷就知咩事

不過存亡之秋
我就唔會借機插多兩野

唔通而家插佢地可以幫到佢?

反而集氣甚至一句:「加油」重實際

我係好想知道佢哋有無意識過呢個問題並作出檢討,
如果蠢到咁都唔知,我雖然唔會落井下石,但寧願將精力花咗幫其他豁咗出去嘅義士度。

依家冇幾多義士喇,係咪仲要角戶分門搞分化呢?
誤會左夢追人巴打係我唔岩
我道歉

不過話我吠果個SMS就88
佢哋而家最大嘅問題係感覺好等運到,得閒就發下聲明圍下爐,
橋底吹雞單嘢已經證明咗好多支持者都係菠蘿雞,只係想呃LIKE而唔會有承擔,
無能力無計,但起碼應該賣下力,否則係召集唔到真正有心之士為佢哋賣命。

呢個係好多人既感覺

不過存亡之秋
我就唔會借機插多兩野

如果蠢到咁都唔知,我雖然唔會落井下石,但寧願將精力花咗幫其他豁咗出去嘅義士度。

我好肯定佢地有檢討
但面對西瓜靠大邊既群眾

就變成佢地有佢地改
群眾有群眾幻想

另外因為司法程序
好多野完全唔可以透露

咪先一條藐視法庭同妨礙司法公正就玩謝佢地

而要插梁游既亦熟知呢點所以不斷旁隔側擊逼佢地入絕路或屈佢地(佢地根本無得回應)
法國右翼崛起嘅同時左翼都崛起啦,梅朗維都高民望,而且而家大熱係中間派,咪撚咁去context啦
Donald trump當選同脫歐都係經濟帶動,美國嘅勞動階層一直被忽視、英國文化左翼唔理移民爭飯碗問題,同中港矛盾問題有好大出入,而且有幾多人脫歐公投之後後悔你唔講

Noted with thanks
橋底吹雞單嘢已經證明咗好多支持者都係菠蘿雞,只係想呃LIKE而唔會有承擔,
無能力無計,但起碼應該賣下力,否則係召集唔到真正有心之士為佢哋賣命。

呢個係好多人既感覺

不過存亡之秋
我就唔會借機插多兩野

我好肯定佢地有檢討
但面對西瓜靠大邊既群眾

就變成佢地有佢地改
群眾有群眾幻想

另外因為司法程序
好多野完全唔可以透露

而要插梁游既亦熟知呢點所以不斷旁隔側擊逼佢地入絕路或屈佢地(佢地根本無得回應)

我掃佢個PAGE,唔係出聲明就係SHARE嘢,
唔見有定期宣揚本土意識或者實際嘅抗爭行動,又或者落街呼籲人關心下某些重大議題,
前排有次去出席研討會算好,但我覺得未夠,
睇唔到好有心去為香港做事,
如果咁嘅程度就已經當檢討咗,佢哋就算拎得返議席亦難成大器。

呢個係好多人既感覺

不過存亡之秋
我就唔會借機插多兩野

我好肯定佢地有檢討
但面對西瓜靠大邊既群眾

就變成佢地有佢地改
群眾有群眾幻想

另外因為司法程序
好多野完全唔可以透露

唔見有定期宣揚本土意識或者實際嘅抗爭行動,又或者落街呼籲人關心下某些重大議題,

唔係夠唔夠
而家民主黨根本想消滅本土派
公民黨又想甩身

當無資源既情況下
可以做到啲乜?

唔係夠唔夠
公民黨又想甩身

當無資源既情況下
可以做到啲乜?[/quote]
大把嘢無資源都可以做啦!
唔好同我講出嚟蒲頭或要請人手先可以做嘢,
大把義工出錢出力花時間去做緊唔同嘅嘢,
而且講緊佢可唔可以展示到佢有心去做好件事,
點會唔係講夠唔夠?
唔係夠唔夠
公民黨又想甩身

當無資源既情況下
可以做到啲乜?

點會唔係講夠唔夠?
唔係夠唔夠
公民黨又想甩身

當無資源既情況下
可以做到啲乜?

唔好同我講出嚟蒲頭要收錢或要請人手先可以做嘢,
點會唔係講夠唔夠?
唔係夠唔夠
公民黨又想甩身

當無資源既情況下
可以做到啲乜?

點會唔係講夠唔夠?

都係果句,司法程序中,出黎蒲頭就預左乃野
另外,究竟係佢地唔蒲頭,定其他黨派刻意禁制佢地?
另外,做野唔一定要佢地出面,出面就會置身更大風險
睇完上面d留言。。。。
抵香港無真正民主,
繼續做港豬港奴為支共服務罷吧
睇完上面d留言。。。。
抵香港無真正民主,
繼續做港豬港奴為支共服務罷吧

岩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞