梁游輸掉一切去證明佢地是對的

114 回覆
62 Like 41 Dislike
法國右翼掘起
美國當奴侵當選
英國脫歐
南韓導彈佈局

一切一切顯示民族主義、國族主義先係未來大趨勢

而家佢地輸左

但佢地已經贏左未來

至少大家心入面都曾經出現過

香港自決既心

但同時,中共將會高壓清洗香港人既國族認同

圖片:印度路透社
我身為本民青狗都覺得你地抬得佢地太高

反對無理移民係保護國家最基本條件

稱唔上右傾掛

BTW張相幾有feel

稱唔上右傾掛

BTW張相幾有feel

抬定先無死既
佢地其實有咩建樹 本土思想都唔係佢地帶起。
Btw 張相真係幾靚

稱唔上右傾掛

BTW張相幾有feel

相對右傾啦
某程度上算係保守主義
佢地其實有咩建樹 本土思想都唔係佢地帶起。
Btw 張相真係幾靚

建樹就係行出黎
領導者唔需要有實力
要佢團人夠實力
而佢地已經All in一切
事實上我地呢啲普通人夠勇All in一切咩?
呢個就係分別

成王敗寇,輸左就無謂追擊
我地應該反思做乜可以容許一堆垃圾狗頭湧出黎圍住佢地獻屎橋

同埋之後點避免

【我們絕不投降】
Please scroll down for English version.

今晨,青年新政的梁頌恆、游蕙禎,數位前議員助理及義工,分別被警察上門或預約拘捕,控以涉嫌在立法會大樓內非法集結。

自主權移交,港共政權對打壓香港人從沒止息。在這一個艱難時刻,青年新政希望對各位香港人,以及全世界熱愛自由的人民重申立場。不止一次,香港人期望以和平的手段尋求《中英聯合聲明》所保證的民主自治。然而由一九八四年起,三十多年的嘗試,只帶來一次又一次的失望。中共及其傀儡港共政權,是純粹的邪惡政權。邪惡如斯,才會剝奪香港人所珍重的自由民主;邪惡如斯,才會對香港人的熱切追求視若無睹;邪惡如斯,才會一次又一次的打壓香港人。

更黑暗的日子即將來臨,可以預期港共政權將會向大眾作更多的拘捕及法律訴訟。打壓手段亦將會由警棍、胡椒噴霧伸延至法律程序,然而面對暴政,我們絕不能投降。我們更要寸土必爭,不論是街頭抗爭、不論是法院抗辯,青年新政已做好了付上一切代價的準備去保衛香港。

黑暗的日子我們更要自強。忍耐、休養生息、莊敬自強,為反擊之日作好準備。

天佑香港,願我們終將得勝。

This morning, Sixtus "Baggio" Leung and Wai-Ching Yau of Youngspiration, their assistants and a few volunteers, were arrested by the Hong Kong Police.

In this grave hour, Youngspiration wishes to send a message to all Hongkongers and all freedom-loving people in this world: Over and over again, Hongkongers have tried to find a peaceful way to achieve what was promised in the Sino-British Joint Declaration, which is to achieve democratic autonomy in Hong Kong, but it has been in vain. If we have to use one word to describe actions of the PRC government and its puppet in Hong Kong, we would say: EVIL. Pure evil of authoritarianism, which persecutes every dissenting voice, is against all values that Hong Kong holds dear.

There maybe dark days ahead, there maybe more arrests and legal challenges, but we shall struggle against evil on the streets, in the courts, within the community, and on every media platform.

With God's help, we shall prevail.

#青年新政 #youngspiration
問題係佢地既輸係不必要,可避免既
亦都違背佢地當時既選舉宣傳
佢地話無成本喎

邊個講過?

姓黃果個?
我覺得佢哋做唔做到嘢係另一件事,依家明顯係777一上台就不斷清算,企圖令以後冇人敢抗爭
事態咁嚴重好心唔好再內訌,唔好再事不關己咁恥笑人

避得一次避唔到第二次,佢哋明顯比人針對,點解建制議員讀錯讀遲唔緊要,佢哋就即刻比人踢走?
由雙天被DQ開始就應該醒水,知道中共會用盡一切方法打壓
RW,天琦,青政唔只一次講過入去拎資源支援議會外抗爭
就唔該醒水低調行事啦
班友仲要高調,輸係宣誓果度

結果係選民輸左選票,輸左兩個議席唔知幾多千萬不特止
青政仲要眾籌要支持者嘔多筆黎打官司

而家議會內低調拎資源,做足本民青選舉宣傳既野既,竟然係鄭松泰呀屌,人地資源比足熱狗呀屌
就唔該醒水低調行事啦

而家議會內低調拎資源,做足本民青選舉宣傳既野既,竟然係鄭松泰呀屌,人地資源比足熱狗呀屌

走啦死熱狗

避得一次避唔到第二次,佢哋明顯比人針對,點解建制議員讀錯讀遲唔緊要,佢哋就即刻比人踢走?

起碼嘗試捱得幾耐得幾耐呀
贏一次世界關注,輸兩個議席,值得咩

又唔係第一日知中共雙重標準
我甚至唔介意佢地入到議會變泛民呀
有錢支援抗爭者,支援運動先係重點呀嘛
就唔該醒水低調行事啦

走啦死熱狗

我係話我期望梁游做緊既野
竟然比鄭松泰copy左
資源仲要係過去我討厭既組織熱血公民
我dump心呀屌
熱你條命咩
就唔該醒水低調行事啦

走啦死熱狗

我係話我期望梁游做緊既野
竟然比鄭松泰copy左
資源仲要係過去我討厭既組織熱血公民
我dump心呀屌
熱你條命咩

所以你只能夠做網上鍵盤戰士
我覺得佢哋做唔做到嘢係另一件事,依家明顯係777一上台就不斷清算,企圖令以後冇人敢抗爭
事態咁嚴重好心唔好再內訌,唔好再事不關己咁恥笑人

關鍵就係,香港人最終意睇人仆街

我打咁大段野都係想講我唔同意你個標題
咁樣好難稱得上係對

如果有咩我能力範圍內可以做又可以改變現況既話我好樂意做
你可以suggest下
陪你打飛機捧人上天,就不了

我打咁大段野都係想講我唔同意你個標題
咁樣好難稱得上係對

如果有咩我能力範圍內可以做又可以改變現況既話我好樂意做
你可以suggest下
陪你打飛機捧人上天,就不了

呢個是一個好奇怪既身位轉換
Btw,己forward
個標題好泛民
就唔該醒水低調行事啦

走啦死熱狗

痴撚線
夢追人巴打不嬲支持獨派

咁都可以屈人熱狗

樓主真係柒,駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞