梁游輸掉一切去證明佢地是對的

114 回覆
62 Like 41 Dislike
唔係夠唔夠
而家民主黨根本想消滅本土派
公民黨又想甩身

當無資源既情況下
可以做到啲乜?

大把嘢無資源都可以做啦!
唔好同我講出嚟蒲頭或要請人手先可以做嘢,
大把義工出錢出力花時間去做緊唔同嘅嘢,
而且講緊佢可唔可以展示到佢有心去做好件事,
點會唔係講夠唔夠?

都係果句,司法程序中,出黎蒲頭就預左乃野
另外,究竟係佢地唔蒲頭,定其他黨派刻意禁制佢地?
另外,做野唔一定要佢地出面,出面就會置身更大風險

做嘢唔出面,唔通要人逐個打電話問佢做過乜呀?我就諗唔到其他黨點樣禁制佢哋。

如果你話佢哋做緊啲唔見得光嘅大鑊嘢就理應隱密進行,但我一日未見到成績係咪有權鞭策佢哋先?
唔係夠唔夠
公民黨又想甩身

當無資源既情況下
可以做到啲乜?

點會唔係講夠唔夠?

做嘢唔出面,唔通要人逐個打電話問佢做過乜呀?我就諗唔到其他黨點樣禁制佢哋。

如果你話佢哋做緊啲唔見得光嘅大鑊嘢就理應隱密進行,但我一日未見到成績係咪有權鞭策佢哋先?

已forward,覺得鞭夠未?
睇完上面d留言。。。。
抵香港無真正民主,
繼續做港豬港奴為支共服務罷吧

抵香港無真正民主 同不支持梁游有乜關係?

唔好忘記
梁游有服務689上人大
唔係夠唔夠
公民黨又想甩身

當無資源既情況下
可以做到啲乜?

點會唔係講夠唔夠?

已forward,覺得鞭夠未?

你幫手forward 就最好啦
贈佢哋一句「親賢臣,遠小人」,睇清楚邊啲人係牆頭草,有班友靠痴人拗like個咋,危急關頭唔出嚟救佢哋。
睇完上面d留言。。。。
抵香港無真正民主,

唔好忘記
梁游有服務689上人大

而家興講777啦
未更新份鱔稿?
由雙天被DQ開始就應該醒水,知道中共會用盡一切方法打壓
RW,天琦,青政唔只一次講過入去拎資源支援議會外抗爭
就唔該醒水低調行事啦
班友仲要高調,輸係宣誓果度

結果係選民輸左選票,輸左兩個議席唔知幾多千萬不特止
青政仲要眾籌要支持者嘔多筆黎打官司

而家議會內低調拎資源,做足本民青選舉宣傳既野既,竟然係鄭松泰呀屌,人地資源比足熱狗呀屌

走啦死熱狗

我係話我期望梁游做緊既野
竟然比鄭松泰copy左
資源仲要係過去我討厭既組織熱血公民
我dump心呀屌
熱你條命咩

算la 總之一批評 本青 就係熱狗

你似乎刻意迴避重點
追夢人原文明確推崇鄭松泰
眨梁游而揚松泰
唔係熱狗係咩?

熱血既公民?
由雙天被DQ開始就應該醒水,知道中共會用盡一切方法打壓
RW,天琦,青政唔只一次講過入去拎資源支援議會外抗爭
就唔該醒水低調行事啦
班友仲要高調,輸係宣誓果度

結果係選民輸左選票,輸左兩個議席唔知幾多千萬不特止
青政仲要眾籌要支持者嘔多筆黎打官司

而家議會內低調拎資源,做足本民青選舉宣傳既野既,竟然係鄭松泰呀屌,人地資源比足熱狗呀屌

走啦死熱狗

我係話我期望梁游做緊既野
竟然比鄭松泰copy左
資源仲要係過去我討厭既組織熱血公民
我dump心呀屌
熱你條命咩

算la 總之一批評 本青 就係熱狗

你似乎刻意迴避重點
追夢人原文明確推崇鄭松泰
眨梁游而揚松泰
唔係熱狗係咩?

熱血既公民?

我真心唔覺
我接受有人批評青政兩位係有「策略」上的失敗
而如果再有本土派港獨派入到去,我都會呼籲佢地吸收DQ事件既經驗
最緊要係拎份糧,投入返本土組織,係投票上絕不含糊企係香港人一邊
以民選議員既身份去同各個獨立組織交流

如果再有人屌你偽獨,偽本土

由佢鬧

2016年大家見到港共係點樣DQ人,2016年後再有人話你參選唔敢講乜乜乜,你一定係偽獨,呢D言論唔需要理會。
市川蕙禎 啲衣著真係幾得

你幾識講野

今日佢素顏啊
攝記又唔比面
😫😫😫😫
民族主義??國族主義??

中共叻過你好多la.
睇完上面d留言。。。。
抵香港無真正民主,

唔好忘記
梁游有服務689上人大

而家興講777啦
未更新份鱔稿?

佢既用字 完全係共產式中文

五毛狗出沒注意!9527~ #48157
市川蕙禎 啲衣著真係幾得

你幾識講野

今日佢素顏啊
攝記又唔比面
😫😫😫😫

where?
睇完上面d留言。。。。
抵香港無真正民主,

唔好忘記
梁游有服務689上人大

而家興講777啦
未更新份鱔稿?

佢既用字 完全係共產式中文

五毛狗出沒注意!9527~ #48157

你講自己?
睇完上面d留言。。。。
抵香港無真正民主,

唔好忘記
梁游有服務689上人大

而家興講777啦
未更新份鱔稿?

梁振英被提名為政協副主席 陳永棋:肯定梁反佔中及制止港獨立場
https://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/76960/%E6%A2%81%E6%8C%AF%E8%8B%B1%E8%A2%AB%E6%8F%90%E5%90%8D%E7%82%BA%E6%94%BF%E5%8D%94%E5%89%AF%E4%B8%BB%E5%B8%AD-%E9%99%B3%E6%B0%B8%E6%A3%8B-%E8%82%AF%E5%AE%9A%E6%A2%81%E5%8F%8D%E4%BD%94%E4%B8%AD%E5%8F%8A%E5%88%B6%E6%AD%A2%E6%B8%AF%E7%8D%A8%E7%AB%8B%E5%A0%B4
上人大代表乜?
當年董建華 未做滿任期俾中共DQ 之後都係做人大

依d叫明升暗降, 升上有名冇實既神抬位

五毛 熱狗都唔熟書

中國人民政治協商會議全國委員會副主席(簡稱政協全國委員會副主席或全國政協副主席)是中國人民政治協商會議全國委員會設置的重要職務,屬國家領導人。
上人大代表乜?
當年董建華 未做滿任期俾中共DQ 之後都係做人大

依d叫明升暗降, 升上有名冇實既神抬位

五毛 熱狗都唔熟書

中國人民政治協商會議全國委員會副主席(簡稱政協全國委員會副主席或全國政協副主席)是中國人民政治協商會議全國委員會設置的重要職務,屬國家領導人。

董建華點解係香港嘅選舉有咁大影響力?
因為佢係全國政協副主席之一

「依d叫明升暗降, 升上有名冇實既神抬位」你唔好白痴啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞