[紐亞,我要進來了] 拜仁球迷討論區 伍佮貳

1001 回覆
19 Like 8 Dislike
鈀將會通殺多牛拜奪冠
sorry記錯,拜比里昂淘汰左
杜曹復仇記
佢好似去左佛羅倫斯踢?
係,新聞話佢想挖好多舊拍檔過去幫手踢添
拉芬拿見到今日既左閘自唔自卑呀?
•2016/17 Monaco 1st leg- Pep starts Fernandinho at LB.Struggled vs Mbappé+Bernardo.Hooked on 64’
•2017/18 LFC 1st leg- Gündoğan right wing & Laporte LB. Loses 3-0
•2018/19 Spurs- rests KDB in 1st leg & doesn’t start Sané in either game
•2019/20 Lyon- randomly uses 3 CB system
佢唔係右閘黎架咩
唔係拿姆/金右聖拉左咩?
拜狗首先比里昂淘汰撞到成隊收皮
然後去到下季初傷大半隊之下sane擔大旗
sane盡顯水貨本色交唔到功課
拜狗開季連戰連輸,ON9高層唯有炒費歷克祭旗
高層請返功勳名帥…哥帥返嚟救駕!
最後拜狗陷入萬劫不復之境
左閘係貝拿治
Alaba就防中/中堅/左閘不定
拿姆就防中/右閘不定
拉芬拿就拿姆打防中/唔係度果陣打右閘
無假如,拜狗輸係100%既波
都可以登既...
終於有得抖返兩晚
晚晚三點chur過世界盃
好耐冇試過8強都睇得咁興奮
近五場對手得馬賽冇輸四球或以上
借c11比avb調教下啦
四場都精彩 係咪因為一回合過
單線,唔洗考慮聯賽輪換
單場,冇左以前高華d濕鳩保守陣(除左哥狗)
換5個,弱隊冇咁易因為體能唔夠收皮
16強洗牌,任玩tactical foul
個比賽強度唔係平時打中下遊可以比較
中立場一回合過精彩好多
對雙方都公平D,無咁多先主後客/先客後主爭拗
又唔洗計住數咁踢,例如話入完人地作客入球係咪應該保守d既戰術考慮
簡簡單單,贏就贏輸就輸
thiago好似同利deal好左
wish you all the best
媒體係咁講
只差拜狗同利傾好轉會費
其實不嬲都傾好哂,只不過利冇正式報價
今晚仲想睇埋暴聯
戰術大師
都唔知啲鏝屌咩
依家係哥狗唔中意用sane 屌返我地牙甘出口術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞