[紐亞,我要進來了] 拜仁球迷討論區 伍佮貳

1001 回覆
19 Like 8 Dislike
明明thiago係痢依家中場欠缺既嘢
唔要嫌貴就咪撚買
講到佢占士米拿之流咁
望到出面啲人講野真係知冇乜人有睇德甲又係到9up
去鏝好過
同迪布尼一齊踢唔好
施美度、基沙文、迪莊
當初我哋爭呢3條友都爭輸比巴塞
今日好慶幸無買到施美度
This is LIHKG
佢自己心儀利物浦嘛
似心儀高普多過利記
有爭過基沙文咩

最多都係皇蘇時期?
Thiago嘅實力真係嚴重被低估
長遠嚟計真係去鏝好過啦
高普遲早會走利物浦就會沉淪

鏝就點都有錢同你玩
馬體時期,有傳過想買,兼且真係有派人去馬體考察佢同L21
至於迪莊可以話係當年沙sir收購失敗作之一
個個係到問點解梅拿保定紐亞翻生

明顯淨係睇18世盃印象流
一係就話拜超算9數
買迪莊翻嚟有佢位置咩
Dejong同deligt好似小組賽已經想話打包

不得不承認高層眼光
睇獌po真係好有趣

下下講人地球員都拎自己隊波既比
仲有成日講既資料都係錯

啱啱見到有人問獌夠唔夠呢隊拜打
Fdj啲波好痴腳
買佢似頂堤多
拜仁輸--->山寨王
拜仁贏--->屌靠拆成個德甲骨先有實力

德甲有球隊歐聯好成績--->根本德甲隊好有實力,係拜狗拆散人地戰力
德甲得拜仁歐聯好成績--->DLLM拜狗獨大搞到其他隊變垃圾
德甲全軍覆沒--->就係拜狗拆骨搞衰成個聯賽

14年世界盃拜仁carry-->拜狗用國家隊席位逼害非拜仁球員
18年世界盃德國出局-->DLLM拜狗又累到德國隊變廢

高價買人-->拜狗又玩金錢足球
低價買人-->DLLM乞衣拜
免簽--->拜狗又玩陰招搞到其他隊人財兩失

買人地主力-->拜狗拆人主力
買人地潛力股-->拜狗見邊個打起買邊個,又浪費新星
借人地球員用-->乞衣拜借撚完唔買斷衰過Condom

咁多年嚟都睇化晒
沙Sir買唔撚到渣,係鬼佢有眼光
唔係啦,傳想買佢係18年嘅事
即係嗰個0蚊轉會窗嗰年呀
我都係

一開始嗰陣見人地拜狗前拜狗後真係sad sad地

依家咁多年真係睇化左
已經賣左arthur 再賣埋de jong 巴塞個主席會唔會比人火魔
屌包撚哂

呢篇要珍藏貼po頭
係差拜狗出去同人嘈話其他隊買德甲人多啲比人話扯多落水
見疤狗話想fdj走唔想浪費佢青春
疤真係死局嚟
15之後啲轉會政策頹到
如果買到華拉提而唔係比人掘尼馬究竟會點
睇過佢地一兩場

除左fdj 仲有個puiq(?)都唔錯嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞