[紐亞,我要進來了] 拜仁球迷討論區 伍佮貳

1001 回覆
19 Like 8 Dislike
勝利球迷
單計用波 的確係最好
就算比你拜狗入埋決賽
PSG又尼馬又包皮都夠你死十次
Kdb一腳湯穿你咩thiago Davies alaba了
留意到出面仲有人講 拜仁掘晒德甲所以咁勁

但今日除咗利雲有邊個係德甲買翻嚟有入波?

甘係德乙買 拿比就一早同雲達deal好係阿仙奴到買完借過去
出聖班draxler都夠輸啦
由鳩人地講啦
最緊要贏波果隊係我地愛隊嘛
曼城贏唔贏只係睇哥狗
都係var既錯
唔比抖音入咪好

佢講過自己迷robben
都似
係美職又係踢右翼
冇乜留意鏝
哥狗仲係咪咁迷戀控球
原來我係加仔偶像
嗱帕華唔想比丁力強姦好自己買機票返德國
睇佢點踢
對賤種咁就肯定贏拜
對車阿就...
希望哥師延續係拜狗傳統大賽排鳩陣
唔算 教完拜之後多好多兩邊傳中

同埋史達寧同貝拿度施華玩好多個人突破 踢法直接好多
Reporter: "Messi must’ve been a childhood-idol of yours, did it hurt having to see him like this?"

Goretzka: "No, it didn’t hurt, it was fun actually".

最開心既係終於破咗西甲魔咒
賤種,抵撚死
哥賽前已經好撚有自信
如果14唔係搵哥狗教

踢乜撚傳控 踢翻德國機動波咪好好地
嗰時反咗好耐哥
不過無哥教過而家甘提保同梅應該唔會用波咁好
睇到13拜嗰種 㩒撚住黎屌嘅感覺就掛住軒帥
在2-8不敵拜仁的賽後,巴薩老將皮克表示,自己是時候讓賢了。

遭遇了一場慘痛失利後,現年33歲的皮克在賽後接受採訪時,説出了自己願意讓賢的驚人言論。

皮克表示:“如果有新鮮血液來巴薩,我會是第一個提出申請離隊的。現在我們已經到了最低谷了,我們必須想想怎樣做才是對巴薩最好的。”

“今天的比賽我們的表現用一個詞來總結就是恥辱,我們不能這樣去競爭,我們在歐戰賽場不能做到最好。比賽太可怕了,這是一種災難性的感覺。我希望這個結果,能夠在某種程度上幫助我們去變得更好。這不是第一次了,也不是第二次,也不是第三次。我希望自己能提供些什麼,而俱樂部需要做出改變了,我不是指的教練或者球員。”
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞