[紐亞,我要進來了] 拜仁球迷討論區 伍佮貳

1001 回覆
19 Like 8 Dislike
同埋甘美治好似係哥狗提拔
又大隻左又勁左好多

呢件印加仔先
覺得巴有啲慘 班管理層西撚到

如果冇放尼馬arthur唔入電話佬丹比利呢啲
應該仲有排玩 洗乜搞到依家咁欠債又多又老化

相比下拜仁高層係多嘴咗啲 但係每個決定都真係為球隊著想 姑寒但好少入水貨 財務健康到癲
除咗甘同烏冇一個仲留到係度
買埋啲reina bernat唔知佢想點
勁撚到仆街加仔呢下,個啲信心
牙甘同加仔
邊個係最佳幻幻
+1
對家個2號仔
慘不忍睹
咁公道講佢睇球員係有一手
但都係弊多於利好多

唔好忘記你揸住隊三冠陣容係手
但一次決賽都入唔到

仲要下下係比人戰術擊敗 淨係佢第三季首回合打下體無啦啦收梅已經講唔過
拜狗呢隊閪波保守親都冇好下場
做硬代罪羔羊啦
教練問題大好多 明知佢防守力差就唔好咁排個陣又冇翼幫手
貴價入水貨好多隊都有 但拜真係算少 水果啲都係三十幾m 但賣得返出去
睇下隔離蝗jovic 車kepa 阿laca 鏝堆後防 獌麥龜 件件貴野
Btw我覺得felix都係水 佢技術係有 但都唔啱馬體波 去跟哥狗仲好
淨係記得當年作客特別廢
高華兩回合打利

馬後炮地睇 今季同上季正選陣容其實唔差太遠
但踢出嚟結果真係

我相信今季拜仁打上季隊利係有得踢的 起碼不至咁一面倒
我哋個2號可能比人扭到碌咗係地了
完全唔知做乜撚嘢 佢有冇咁唔鍾意梅 最撚好笑係次回合出返梅上半場屌撚住下體會嚟打 逼到下體會中場線都過唔到 不過梅自己又唔爭氣射失左球十二碼
次回合冇左梅甘輸就梗
係首回合
巴塞自從賣咗尼馬,洗咗幾億買「球星」,冇個夾到美斯,仲要今場放後備,一個送埋比你打翻自己,管理層真係
果陣冇coman kimmich又停賽要用聖拉
利雲又未上力 gnabry唔係倫敦嘢唔入
真係冇得打
疤買丹比利我覺得都係衰在玻璃同貴

買電話佬真係on99 咁既價點放到出去

你講川list其實laca唔貴 表現都唔算太差 放出去唔會蝕太多
Jovic就有待觀察
其他都起碼唔會蝕到入肉
和到一個回合已經好威水
首回合明顯落咗order有波就射
高文基拿比兩個一有波唔理角度幾窄都起腳
利雲靜到完全冇供應

係得jm一個有表現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞