[紐亞,我要進來了] 拜仁球迷討論區 伍佮貳

1001 回覆
19 Like 8 Dislike
蘇狗基沙文丹比利點都係歐洲頭十鋒線啦
肯執點會搞唔掂
係咪免簽哥同收返雞髀果年
好彩之後高層兑現承諾洗返錢
唔係一定剃撚晒沙利啲鬚佢
但係就到小花打法既又有幾多個呀
一起身見到個比數唔知講咩好
巴塞踏入後美斯年代真係要唔少時間重建

好似曼 阿 車咁樣雖然重建得比較慢 不過依家睇落真係有似將來

我地2R開始準備退落黎呢幾年都算rebuild幾年,前幾年歐戰成績差到,好在依家高層買嘅人多數都係年輕又有能力

但係目前巴個情況要換晒半隊咁款

佢哋想重回盛世可能都要執翻幾年
就係嗰季轉會窗仆街
搞到19年歐聯16強出局(當然尼高高華都係要屌)
夏天買唔到De ligt、De Jong,傾Pavard又因為嫌貴所以唔簽住,冬天簽Odoi比人撚到一棟都無,買加拿大仔都爭d因為小小錢傾唔成
我對當時沙歷咸美錫嘅柒事仲係好有印象
你見我冇提小花
同卻老臭燒一樣都係好靠隊友去跑埋佢地個份
場場少個人防守點打
無睇到live真係好可惜
你呢三個都難夾啦
基沙文打翼根本唔掂
正路就放蘇狗 但值得幾多錢

仲未計中場同後衛老化
無計
今朝要返工
而家年紀通唔到頂
高華又唔出聲屌唔夠人用先好笑
依家消費美斯

講真佢都老 你再咁玩落去佢退休/走都未執得翻真係等沉淪

佢地欠債好撚誇
高華有屌,佢16強出局表示過個陣容同利物浦無得比所以輸
宜家Flick咪又係屌緊無第4隻翼用,想沙Sir買多隻翼,一係就留古天奴,但我諗班高層應該都係唔會理佢
蘇狗而家做支點都算係咁
除非佢真係買馬天尼斯姐
ff咁講
如果贏到冠軍可能有錢
但高層更加唔似會補強
高層似升隻幻幻黎敷衍flick 或者又係列強借個人黎working holiday (問蝗借kubo衰咗
市面又冇咩翼係平 最少都要2,30m
哥二三都叫一勝一負
哥一 兩回合輸5:0體無完膚我先最撚嬲
鏝執到隻torres算好野嚟

但條友個格
有冇人支持簽翻costa做後備?
2r退真係唔知點算
好彩gnabry 橫空降世
依家有埋sane 未來五年都唔洗煩
係喎 唔講唔記得
我哋都有c11
Btw華倫西亞開倉 執佢隻居迪斯都好
想問吓拜仁最新果件嘅球衣邊度有得賣
2r全盛期勁過哂佢地三個

一個扭到三十幾歲仲可以靠技術做組織
一個洛一招冇人守到
佢易碎過coman
沙爹都唔用
當年硬爆bellerin真係好勁

仲有次rainbow過人俾人屌唔尊重對手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞