[大支那賤種膠] Tiktok來港不請香港人

224 回覆
558 Like 37 Dislike
咁乜都唔好做
乜撚嘢佢講緊cover條女係路過 似鬼妹樣
你咁肯定佢係支那雞?

Btw好似飛釘
10年前講呢堆說話都嫌太遲
依家見支那種都唔會請啦
係支那狗咁精講哂出黎啫
班大中華膠同泛粉係唔會入嚟,永遠側側膊等個post沉呢23年嚟支那人掠奪左香港咁多資源,真係多得啲大中華膠捍衛香港人利益當你臭四就有佢哋將支那嘅利益放喺香港之上
推呀!!重點係我地有資格揀做唔做,而唔係班垃圾話唔請就唔請
低賤支那狗,滿口蝗語!
一直都屌啦
係得香港人咁撚on9以前接受得到大陸人落黎打工
一開始就由低下層階層既工作搶起
之後到啲支那仔大左就搶fresh grad job位
搶撚完自立門戶就再一腳踢撚走香港人

全世界最撚憎香港既係支那 香港人由1997之前去到未來都係支那人既敵人 咪咁撚on9對支那人好 因為咁樣係對自己殘忍咋
屌你老母洗唔撚使咁惡呀仆街

淨係請支那人嗰啲都係藍㗎啦做嚟把Q咩 美心夠大集團啦你唔撚去死去做 大大聲講話杯葛藍仆街你依家係屌鳩人哋要請返大陸人?你淨係聽大陸人你咪咪撚做佢囉使唔使哎呀幾時變到咁撚cheap?

你咁撚柒臭串 應該係啲失業左好撚耐自己又無聊又要聲大大既垃圾 多急言到仆街 人地藍既請返人地同包你又眼紅人 好心你就有骨氣啲啦 仲上黎開po屌

就算人哋請香港人都唔會請你啦

明明自己標題撚又屌人唔睇post 睇撚左啦仆街
你啲咁冇出色嘅人配唔配做手足啊
一定係啲有利益就沖去攞嘅仆街啦 督察今日請人即刻仆去interview嗰啲嚟㗎好可憐啊你 希望你快啲搵到工做啦咪撚再喺連登度亂咁發人脾氣
我都未聽過D唔保障本地人嘅政策
大陸不嬲都係咁樣洽香港人
仲好意思問點解香港人反枱
佢地根本唔係無知,只係想了解下點樣可以順利D昆香港人落搭
下 又話想信耶蘇 你咁撚樣講粗口信唔撚到耶穌個喎你都豬撚個閪 屌你老母黎贈興 正仆街黎
豬撚得過你 報紙點解會甩色
Sor我真係忍唔到笑
乜你覺得無大中華膠就唔會發生啲咁既情況咩?
將啲認真議題用笑話嚟帶過完全係中共手法

利申冇針對任何人
呢啲時間平機會就縮返入自己個老母臭閪到
推俾美國睇
等佢地清楚tiktok 係支共工具
平機會啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞