[大支那賤種膠] Tiktok來港不請香港人

224 回覆
558 Like 37 Dislike
On撚鳩,香港仲有撚人玩抖陰咩
而家大部分都唔再係直系親屬

最大路既係廢老雞狼狗組合
睇post其他人已經提左既重點
不嬲都係咁話
地獄最熾熱嘅位置已留左比大中華膠
唔睇到⋯⋯
證明小粉紅對牆外世界嘅無知,以為個世界得抖陰微博,外國人都要用,無左會死。
其實2002年150已經有剩餘
跟住董建華陰D 陰D 將150 加入港漂
之後愈批愈多連港漂都唔係既無差別殖民
孟晚舟都揸住左三本香港護照就知支共會幾亂黎
雙非更加連150都冇計入
呢批人隨時有30萬隻孽種
仲有nds同專才

香港獨立係保障香港人既必需條件
一向都係請返中國人優先
係啲藍絲七七下
迫香港人埋牆角
可以向入境處投訴
藍絲好多係收成期年紀,港漂對佢地影響唔大
有D 甚至係既得利益者,例如將港漂將廉價外勞、帶來樓價升....
呢D 藍絲係收割晒全個香港既下一代做自己既棺材本
你有冇去監警會投訴黑警?
唔係呢個問題,香港人佢哋從來都唔在乎,只係用香港做跳板洗白,同鳳凰衛視一樣可以大大聲話I work for Hong Kong
香港嘅優勢好快畀呢班人玩爛,某程度上係侵侵搞勝利11人果一刻大家都唔洗諗住有得返轉頭,如果第二波搞埋港交所嘅話就香港正式步入食穀種階段,我哋呢啲普通香港人都係買多兩罐午餐肉,搏下睇下有無得大混亂屌多兩條女好過啦
我完全同意清既講法

樓主好幸做抖音?
方便收稅
睇post啦仆街

唔係抖音只請支那人

係未來既其他公司呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞