有冇報左教大Eduhk Non-Jupas既巴絲打?(2)

249 回覆
2 Like 0 Dislike
我上星期收到bed歷史offer,佢咩通知都冇,直接寄信黎我屋企,記得留意住個system

btw會放返個offer出黎
今年DSE 報左幾個sf degree course LSE etc...上網睇全部都係Summitted. 咁姐點
Psy其實仲會唔會放offer?
想問下可唔可以打去問自己係唔係個waiting list入面‥‥‥‥啲人話七月八月都有人放offer出黎,但我已經等到好絕望(cacva)
想問下可唔可以打去問自己係唔係個waiting list入面‥‥‥‥啲人話七月八月都有人放offer出黎,但我已經等到好絕望(cacva)

打去問下啦 good luck to u
有無4月報左health education既巴絲收到offer啊
Sf year3 conditional offer通常係咩?
Sf year3 conditional offer通常係咩?

我指個condition

打去問下啦 good luck to u

佢話五月三十一日先會截止申請
所以唔可以話我知住……………
想問吓edu late application (31號deadline) 其實有無機
我朋友想報BA language studies in English
edu psy冇interview仲有冇機
會唔會有second round interview
利申:幫fd問,好想佢都有ugc offer,cgpa>3
靚女多唔多?

打錯expected graduate year 有冇得打去admission 到改架?
請問有冇人收到sustain offer ?
想問有冇人收咗ece hd offer
想問有冇人in 過Language studies (Chinese major)
有無4月報左health education既巴絲收到offer啊

最近edu psy 好似有year 1 entry 既interview

最近edu psy 好似有year 1 entry 既interview

佢早兩日收到edu psy second round interview
想問吓知唔知會問啲咩
thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞