有冇報左教大Eduhk Non-Jupas既巴絲打?(2)

249 回覆
2 Like 0 Dislike

上番edu apply non jupas個網到睇

Application meun個頁?
咁我應該未有offer thx

試下打過去問下佢地派左offer未?

Interview 都冇係咪應該冇機⋯
其實佢有打黎叫我用jupas報

你jupas個分夠唔夠入

夠 我同我frd都係上年考 同分
佢都係入左呢科

咁點解唔jupas升

Quit u遲左 個陣唔識玩late apply再rejupas
已經報左non-jupas

上番edu apply non jupas個網到睇

Application meun個頁?
咁我應該未有offer thx

試下打過去問下佢地派左offer未?

Interview 都冇係咪應該冇機⋯
其實佢有打黎叫我用jupas報

你jupas個分夠唔夠入

夠 我同我frd都係上年考 同分
佢都係入左呢科

咁點解唔jupas升

Quit u遲左 個陣唔識玩late apply再rejupas
已經報左non-jupas

打電話同佢講啦,有機會當左你jupas升
巴絲想問in LSE會問d咩
language studies終於轉submitted
有冇人知ges而家派成點
有無人報左 Human and Organizational Development year 3 entry 呀?!
ECE係咪仲派緊offer
Health education 又派左offer 有無巴打收到
有冇人知道eng edu派成點
有冇人一開始就係submitted
Health education 又派左offer 有無巴打收到

你又知既
3月尾報左health education 到呢家都未有offer好驚
想問如果填左ielts 個分係pending 但係一直都唔交個分,佢會唔會唔派offer 比我

利申:cGPA 2.8x 英文level 2

由交個一刻開始就已經係,冇in過,status冇轉過
sf 同 ugc 係咪除左錢 其他都一樣? 有hall往同u life

你Gpa幾多
sf 同 ugc 係咪除左錢 其他都一樣? 有hall往同u life

hall 既話唔會係first round
姐係會通常俾曬ugc先
咁都有一樣叫酌宿 有d特別既理由學校都會俾hall你
而ulife都可以叫有既
self fin d人都會有莊上
例如Sport Science ,HOD個d都有莊
3月尾報左health education 到呢家都未有offer好驚
想問如果填左ielts 個分係pending 但係一直都唔交個分,佢會唔會唔派offer 比我

利申:cGPA 2.8x 英文level 2

由交個一刻開始就已經係,冇in過,status冇轉過

明明gpa都ok 連in都冇得in
有冇收到global and environmental studies offer既巴打?
有冇人知ges而家派成點

我星期五收到offer
Condition cgpa>3

姐係會通常俾曬ugc先

但係我send email R佢比hall我住佢都話Sf係無hall住,但係我又住得勁遠。。唔知點好

即係得ugc 先有hall住?

姐係會通常俾曬ugc先

但係我send email R佢比hall我住佢都話Sf係無hall住,但係我又住得勁遠。。唔知點好

ugc大機會d
self fin機會細d
通常self fin都會派中Jc(獨立屋)
但都係等ugc派完先到self fin

不過好多人都會屈蛇屈入JC
只要你識人就得

姐係會通常俾曬ugc先

ugc大機會d
self fin機會細d
通常self fin都會派中Jc(獨立屋)
但都係等ugc派完先到self fin

不過好多人都會屈蛇屈入JC
只要你識人就得

其他hall屈唔到蛇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞