有冇報左教大Eduhk Non-Jupas既巴絲打?(2)

249 回覆
2 Like 0 Dislike
你地收到edu 叫你地upload 最新既transcript大約隔幾耐先有offer? 同埋有冇人知psycho 仲有冇派緊 thank you
想問下過3有冇Edu offer

你咩科先?

你咩科先?

最易入有咩科呀

你咩科先?

最易入有咩科呀

Sports science
有無人收到sustainability既offer啊
有無人收到history offer
想問下 如果英文分卷拎3322 會唔會應付唔到非英文Bed

Sports science 有冇話特別偏重interview 定夠分就入到?
有冇人知小常interview 會問咩??
6月in完ges到依家都未有消息
Sports science 有冇話特別偏重interview 定夠分就入到?

收倒offer未?
教大音樂BME有冇人收到offer?? non jupas上
有冇人知bafs收幾分

Edu 最近有無派offer
Edu psy🙁🙁冇希望了
我想問下要唔要面試?non jupas會收幾分?可唔可以講多啲詳情?因為我下年諗住報但又唔知點😩
要面試啊 記得個時係Group in
我個組係先自我介紹完再討論有關優質幼稚園教育
in完唔記得幾耐網上轉左status過幾日就收到信了

今年岩岩讀完 我係之前讀過其他科再入去讀
所以收幾多分都唔太清楚啊唔好意思
btw 雖然實習係辛苦 不過呢個學費真心幾抵讀
同埋見同屆所有同學仔搵工都易
好 唔該你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞