[多J圖] 尼條女真係不得了

751 回覆
226 Like 282 Dislike
普通料就唔好放上黎啦,搞到d 女以為自己係女神
佢同條仔散左

之前仲講到乜儲錢結婚

睇到都覺得好傻豬

一齊去旅行之後話pan定結婚 真係慘慘豬
普通料就唔好放上黎啦,搞到d 女以為自己係女神

香港地有塊閪
Po相話咩自己好樂觀好堅強完全唔受影響真係好柒 完全演釋出咩叫自我催眠 同死雞撐飯蓋
Po相話咩自己好樂觀好堅強完全唔受影響真係好柒 完全演釋出咩叫自我催眠 同死雞撐飯蓋

依家好堅強 入划艇隊
咁都叫D
佢同條仔散左

之前仲講到乜儲錢結婚

睇到都覺得好傻豬

一齊去旅行之後話pan定結婚 真係慘慘豬

被男朋友中出諗住同佢結婚生仔

點知原來係中出即飛

依家好堅強 入划艇隊

呢個係咪教英文 幫人補習
之後成日post佢排到的parttime密密麻麻 個女仔

唔care既人邊會好似佢咁係ig story 到 扮到唔自在,好大方。

膠都廢事比,

Btw,波的確幾大,有c,蒙頭可以入閘。大波妹話自己飛機場,應該傷左唔少佢港女心
如花正呀屌

依家好堅強 入划艇隊

好忙 但其實好似幾慘
話食過佢嘅巴打 有冇影閃卡?
尼你老母

佢得A cup咋
利申:成日幫襯佢 佢好勤力日日接10幾個客
我諗佢至少同過幾千個連登仔做

真唔真呀ching

9up到

佢出哂名公廁黎 係人都上得
大把巴打幫襯過
我仲有好撚多

邊有D呀 C都唔知有冇啦
之前上網睇到條自拍扑野片幾似佢 對波差唔多 但唔知係咪

依家好堅強 入划艇隊

好忙 但其實好似幾慘

真係佢原來 我好佩服佢咁努力 唔記得佢post過張相話今個月賺到幾多次 跟住tag佢男朋友話 按住咁既進度 唔知幾時就可以結婚 (好似係)

佢得A cup咋
利申:成日幫襯佢 佢好勤力日日接10幾個客
我諗佢至少同過幾千個連登仔做

真唔真呀ching

9up到

佢出哂名公廁黎 係人都上得
大把巴打幫襯過

有冇閃卡?就算無閃卡,whatsapp record都好
想屌
幾錢
佢咁high 唔推都唔得
條女越咁post咪表示自己越care越自high

尼你老母

以前幾sweet

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞