[多J圖] 尼條女真係不得了

751 回覆
226 Like 282 Dislike
唔睇以為斯諾登爆國家機密 用下腦啦 有閃卡做咩要公開share 仲要求入谷咁撚樣 真係咪撚話自己連登仔 仲柒過班mk 條女都正氣過你地班垃圾
唔睇以為斯諾登爆國家機密 用下腦啦 有閃卡做咩要公開share 仲要求入谷咁撚樣 真係咪撚話自己連登仔 仲柒過班mk 條女都正氣過你地班垃圾

班友仔真係谷精上腦 開埋group真係好撚變態

就算有閃卡share都唔到我地連登仔啦
雖然我都丁過條女好幾次
不過係咪有必要開晒tg討論
每次一有tg兩個字母就變質

用下你地個撚腦啦
就算有人有有閃卡都唔會入你個濕鳩gp啦 同你有親咩
個gp得班乜野新料都冇既入哂去傾舊料

lm
pish
好想要全集backup

咪係 見到都覺得on9
連登真係特別多on9仔
上面有人打5p字又冇你屌

最慘係佢地冇料到呀嘛陰公,啲人開吹水大會上面成班柒頭就信到十足十以為真係屌過,留晒tg求閃卡 用下體諗野真係好撚肉酸,影衰男人

既然係咁,你咁睇唔過眼,你咪走囉,唔好入嚟個post

笑緊你ON9呀細佬 講幾講吹下水就信 成班求求求都唔知求乜

你咪慢慢笑,我有我地對住backup相打J

一粒點都冇都打撚到J,真係服撚左 係咪覺得好撚叻 攬住啲backup相慢慢等閃卡啦你地

唔知仲以為D相要幾百蚊一張 有D相就好威咁 你咪慢慢攬住D相圍爐J囉 一大班男人咸濕到咁好核突

見到條女咁撚柒仲要得對b波 都推咁多少頁已經覺得on9
點知仲話要開gp
人唔笑狗都吠啦下嘛 你話條女天仙咁都話啫
呢件插蘇鼻 show 下微波 你班青頭仔已經跪喺度搖哂尾
喂 屌你老母 男人老狗咪咁肉酸啦 前世未見過女咩
呢句真係cls 成浸青頭味湧撚哂出黎 大佬呀咪撚咁痴線啦
對住張又樣衰又細波lin 都冇粒既相 打j?
不了 係都喺現實屌女啦 不如你用d精力喺現實識女好過啦

最慘係佢地冇料到呀嘛陰公,啲人開吹水大會上面成班柒頭就信到十足十以為真係屌過,留晒tg求閃卡 用下體諗野真係好撚肉酸,影衰男人

一粒點都冇都打撚到J,真係服撚左 係咪覺得好撚叻 攬住啲backup相慢慢等閃卡啦你地

唔知仲以為D相要幾百蚊一張 有D相就好威咁 你咪慢慢攬住D相圍爐J囉 一大班男人咸濕到咁好核突

點知仲話要開gp

我承認今次係好柒

點知仲話要開gp

有咩就係到爆啦 開個tg想識條女扮晒清高咁 成班厹

ching ho ball

push up bra?

成個波都見到啦,push都唔push得幾多
靠push唔想人知嗰啲會遮到得返北半球架
佢同條仔散左

之前仲講到乜儲錢結婚

睇到都覺得好傻豬

大把人咁樣on9過
開埋聯名戶口都見過
佢同條仔散左

之前仲講到乜儲錢結婚

睇到都覺得好傻豬

一齊去旅行之後話pan定結婚 真係慘慘豬

被男朋友中出諗住同佢結婚生仔

點知原來係中出即飛

嘩中出即飛?
屌 條女咁都唔較private證明都係臭雞一個 一係就真係on9

緊係臭啦 日日同連登仔咁做法

個個都話自己屌過
想信都難
得罪講句
條女仲做得正氣過你班友
個個都話屌過架啦

吹水大會

咁多次都係冇相流出就知佢地幾撚廢 得個講字

個個都話屌過啦 咪又係對住相打J

仲要cap埋人哋Story嚟j
好撚癲

死狗公 又話起人個ex底既?做咩成隻死狗咁問事主
睇條女個ig story真係覺得好撚嘔心
係到擺曬好樂觀唔care咁,其實內心明明好介意俾人講,真心唔care就理都唔理啦,成隻小學雞咁
btw 法官大人 我屌

發覺好多女都係咁
扮曬唔care實際care到仆街每秒moon住個po

其實條女都幾無辜
無啦啦被人Post上連登
又話人雞又剩
個個都話屌過 但又冇圖
人哋散咗又潤鳩人
條女唔介意又話人嘔心
介意啲人又會得串進尺

結論:連登仔屌唔到嘅女都係雞
btw J咗幾次 條女幾好J

香港地做女人真係辛苦

連登仔好撚毒 走埋去人ig搞人 而家又唔係ptgf

利申jed

睇住俾人話你係狗公 好惡架佢地,唔幫佢地就人身攻擊你

連登仔最撚叻老屈
連登仔真係好撚痴線
無得罪過你地都要比你地放上黎公審
利申有follow開但唔算直接識佢 有幾個朋友識條女但印象中為人都唔係太差

評頭品足都算,話人係雞真係唔知做乜鳩

每次有女/男俾人post上嚟都開老屈大會
不過女嘅反應熱烈啲
又屌過又中出即飛又幾多錢過夜
睇條女個ig story真係覺得好撚嘔心
係到擺曬好樂觀唔care咁,其實內心明明好介意俾人講,真心唔care就理都唔理啦,成隻小學雞咁
btw 法官大人 我屌

發覺好多女都係咁
扮曬唔care實際care到仆街每秒moon住個po

其實條女都幾無辜
無啦啦被人Post上連登
又話人雞又剩
個個都話屌過 但又冇圖
人哋散咗又潤鳩人
條女唔介意又話人嘔心
介意啲人又會得串進尺

結論:連登仔屌唔到嘅女都係雞
btw J咗幾次 條女幾好J

香港地做女人真係辛苦

連登仔好撚毒 走埋去人ig搞人 而家又唔係ptgf

利申jed

睇住俾人話你係狗公 好惡架佢地,唔幫佢地就人身攻擊你

連登仔最撚叻老屈

好撚廢 仲要為左幾張j圖扮晒死狗咁 真係枉為男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞