[多J圖] 尼條女真係不得了

751 回覆
226 Like 282 Dislike

死狗公 又話起人個ex底既?做咩成隻死狗咁問事主

你以為真係可以同人deal然後自己收埋獨家相?

成陣狗味出晒黎 搖晒尾咁
其實條女好樣衰喎,純粹係對燈出色

咪係 好撚樣衰 咩眼光黎
其實條女好樣衰喎,純粹係對燈出色

咪係 好撚樣衰 咩眼光黎

之前係舊登po過幾次次次都比人話樣衰
嚟到呢邊即刻變女神
新會然
本身圍爐放J圖已經柒
仲要有條撚屌去跪求條女俾相佢
柒到無眼睇

開埋tg group真係好嘔心 新會然又比條女當狗咁撚 真係柒到冇眼睇

BTW解密狗收皮啦屌你老母臭閪 原本事主唔知件事變知道左
本身圍爐放J圖已經柒
柒到無眼睇

開埋tg group真係好嘔心 新會然又比條女當狗咁撚 真係柒到冇眼睇

人地一撚早知啦
睇內文啦
屌你老母
又老屈呀?
本身圍爐放J圖已經柒
柒到無眼睇

人地一撚早知啦
睇內文啦
屌你老母
又老屈呀?

唔係你解密事主會咁快睇撚到d相 你on9完未
開tg group真係好撚柒
本身圍爐放J圖已經柒
柒到無眼睇

人地一撚早知啦
睇內文啦
屌你老母
又老屈呀?

柒就認啦
笑撚死 果個廢柴哥到底有冇尊嚴
呢頭話要call馬入gp share閃卡
果頭同人乞相
仲廢過隻狗
本身圍爐放J圖已經柒
柒到無眼睇

人地一撚早知啦
睇內文啦
屌你老母
又老屈呀?

柒就認啦

解密狗仲好意思出聲吠
你同開tg個on9仔一樣咁柒呀
第一次見人親身去乞相 邊個垃圾巴打
本身圍爐放J圖已經柒
柒到無眼睇

人地一撚早知啦
睇內文啦
屌你老母
又老屈呀?

柒就認啦

解密狗仲好意思出聲吠
你同開tg個on9仔一樣咁柒呀

算啦 唔想屌佢 廢是降低我智商
第一次見人親身去乞相 邊個垃圾巴打

仲要比條女撚返轉頭
媽呀 好柒呀
連登仔準備好話人係雞未

有邊個唔係雞
尼你老母
連登仔準備好話人係雞未

有邊個唔係雞

佢地自己老母囉
果頭同人乞相
仲廢過隻狗

真係未見過飢渴到咁樣 影衰晒d港男 又比人撚番轉頭
同解密狗一樣咁柒 不過解密狗柒左又唔認 仲係度死雞撐飯盒
果頭同人乞相
仲廢過隻狗

真係未見過飢渴到咁樣 影衰晒d港男 又比人撚番轉頭
同解密狗一樣咁柒 不過解密狗柒左又唔認 仲係度死雞撐飯盒

你自己睇返前幾頁,我一早認我柒咗
幾時有backup 打包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞