[多J圖] 尼條女真係不得了

751 回覆
226 Like 282 Dislike
btw 似係自推
佢真人d牙好似怪獸咁

有料爆
佢笑嗰陣時 排牙有食物殘渣 點睇

多謝收睇 係咪正呢

邊個咁柒比佢串到冇聲出
Hi

邊個咁柒比佢串到冇聲出

好撚廢條友 比人反cup

邊個咁柒比佢串到冇聲出

好撚廢條友 比人反cup

原本條友都算佔上風,但係之後愈講愈廢,俾條女撚返轉頭 咁撚廢就收皮啦巴打
第13頁啦,新圖呢?

邊個咁柒比佢串到冇聲出

得嗰一千蚊學人玩 酒店都唔止啦
仲要被人串到一㡞都冇 影衰連登仔
屌你老母,d ? 邊撚到d 啊?睇過。
第13頁啦,新圖呢?

每次有女俾人放上黎話係雞都係咁架啦,根本就冇撚約過,求咩圖啫
好撚想揸啊😛

邊個咁柒比佢串到冇聲出

支持條女 廢j巴打

邊個咁柒比佢串到冇聲出

支持條女 廢j巴打

玩人唔好玩得咁過份,都係退一步好d
btw我覺得個位巴打似假膠多d
第13頁啦,新圖呢?

每次有女俾人放上黎話係雞都係咁架啦,根本就冇撚約過,求咩圖啫

我知,但前面張泳衣圖,IG無post過,即係俾朋友出賣,我係想嗰位巴打繼續出賣佢
波大又點呀

睇佢D反應都覺得佢個人幼稚到極
法官大人我屌
第13頁啦,新圖呢?

我知,但前面張泳衣圖,IG無post過,即係俾朋友出賣,我係想嗰位巴打繼續出賣佢

條女應該知邊個
波大又點呀

睇佢D反應都覺得佢個人幼稚到極

咪就係 起碼都要出封律師信啦
第13頁啦,新圖呢?

條女應該知邊個

最好所有識嘅佢人都出賣佢,唔知佢ex有冇佢d閃卡

邊個咁柒比佢串到冇聲出

支持條女 廢j巴打

玩人唔好玩得咁過份,都係退一步好d
btw我覺得個位巴打似假膠多d

完全想像到個真人畫面
個叫雞巴打係敗走住咁講:下次呀⋯⋯
條女就一步步向前串條仔:繼續呀

唉 一千蚊叫雞叫得咁樣衰 巴打你都係收收皮啦
真係唔知巴打屌開咩女,我就覺得好撚正 香港黎講算大波,睇佢ig story好似又幾玩得,同佢一齊應該幾開心
其實呢個post可以完,無新相,個個都淨係吹水話屌過,已經無嘢好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞